Nasveti in napotki ter povpraševanja...

dejanlj
Nov uporabnik

Zavarovalnica Triglav poškodba vozila

Napisal/-a dejanlj Po apr 06, 2009 7:13 pm

Živjo,

prvič sem tukaj gor in bi prosil koga za nasvet.

V torek 31.3 sem odpeljal avtomobil na zavarovalnico triglav na ocenitev škode - manjša praska zadnji odbijač in zadnja desna vrata. Nakar so mi v petek sporočili naj pridem iskat avto ker je gotov, vendar nisem utegnil in sem rekel bom odšel v ponedeljek. Nakar danes zjutraj prejmem klic iz zavarovalnice če je z mojimi vrati in odpiranjem šip vse vredu? (zakaj vprašanje o šipah če sem dal barvati odbijač?) Ko sem prispel na servis sem ugotovil da se je na avtu pokvaril sistem električnih šip na obeh straneh in ena od šip je padla v vrata. Po vsej tej kolobociji so razdrli vrata in pogledali motorčke si mene vzeli za norca in me hoteli nategniti da češ motorčki so zanič to boste mogli zamenjati vrnili vam bomo šipo nazaj gor in to bo to!!! Vendar avta nisem prevzel nazaj. Po pregovarjanju z zaposlenim sem prosil tudi za vodjo ali šef vendar so zaradi ure ob kateri sem prišel bili vsi nedoseglivi. Mogoče kdo ve kakšen je postopek glede prijave škode ali reklamacije. Sam sem jih pripravljen tudi kazensko ovaditi zaradi arogance in odnosa do strank.

p.s: avto je bil pred enim mesecen na uradnem servisu in je opravil pregled brez napak! Šipe nikoli niso bile problem!!

Hvala za vaše odgovore in lep večer

sg
Nov uporabnik

Napisal/-a sg To apr 07, 2009 8:42 am

Daj najprej poglej na števec prevoženih km, če ga niso medtem ko si avto pustil tam (očitno kar nekaj dni) še mimogrede malo uporabljali v privatne namene... mimogrede pa šipe pokvarili.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon To apr 07, 2009 9:22 am

Šipe lahko da so čisto slučajno tam crknile... ali pa bi se tebi to zgodilo čez 3 dni... tolk za razmislek...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To apr 07, 2009 9:45 am

Prokarjon je napisal/-a:Šipe lahko da so čisto slučajno tam crknile... ali pa bi se tebi to zgodilo čez 3 dni... tolk za razmislek...

obe šipi naenkrat :?: :roll: malo v razmislek: :idea: ...... nekdo je motorčke rabil in jih kr tako "by the way" čez vikend zamenjal....(o katerem avtu je besede?)

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon To apr 07, 2009 9:51 am

Električni sistem se je pokvaril na obeh straneh padla je pa samo ena dol... ne vem... lahko je slučaj... zakaj pa ne... jaz dvomim da ima kar nekdo j***a it avto ki je na servisu razderat za svojo korist... potem bi že sam hotel kaj poštimat preden bi stranka sploh zvedla ne pa da bi jo klical in ji razlagal dobesedno kaj je sam uničil... ni glih logike za moje pojme...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To apr 07, 2009 3:11 pm

težko boš dokazal, da so šipe prej delale, to je edini problem. Kar se pa tiče tega, da na servisu nekaj crkne - jap, lahko je mirne duše slučaj, vendar je crknilo, ko je bil avto v njihovi posesti in je torej (po mojem) to njihova stvar. Meni npr. se je to zgodilo, ko so mi na servisu menjali cevko uparjalnika klime na Vectri. Ko sem prišel po avto, so rekli, da se včasih pokaže lučka za alternator, da naj pridem naslednji dan, potem po telefonu, da sveti lučka od alternatorja, še v naslednjem telefonskem pogovoru pa, da je popolnoma crknil alternator. Tu je sicer povezava, ker so z večkratnim zaporednim prižiganjem klime preveč obremenili alternator in je crknil. Ampak sem se moral skregat, da so mi ga menjali/popravili. So pa to naredili na svoje stroške, seveda.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov