Apple88 je napisal/-a:Pozdravljeni...
Naredil sem neumnost ki ji ni para, pa me zanima v cem je problem, in kako bi se ga dalo odpraviti.. Avto: megan 1.5dci
Na kratko.
Pripeljem se na bencinsko crpalko, se parkiram ob tocilni aparat in zacnem tankati..
Ker me je zanimalo kako bi-bo rastla kazalka za gorivo med tankanjem sem prizgal avto in opazoval.. Prizgem avto kazalka se dvigne ne 3/4, tankam dalje kazalka se ne premika, natocim gorivo(dizel) do cepka, kazalka se ne premakne iz 3/4..
V cem je problem in kako bi se ga dalo resiti..
Zanima me se strosek ki sem si ga povzrocil s svojo veleumnostjo?
Hvala za vas cas in prebiranje le te umetnine ki mi je uspela...
Lep pozdrac
lumpii je napisal/-a:Apple88 je napisal/-a:Pozdravljeni...
Naredil sem neumnost ki ji ni para, pa me zanima v cem je problem, in kako bi se ga dalo odpraviti.. Avto: megan 1.5dci
Na kratko.
Pripeljem se na bencinsko crpalko, se parkiram ob tocilni aparat in zacnem tankati..
Ker me je zanimalo kako bi-bo rastla kazalka za gorivo med tankanjem sem prizgal avto in opazoval.. Prizgem avto kazalka se dvigne ne 3/4, tankam dalje kazalka se ne premika, natocim gorivo(dizel) do cepka, kazalka se ne premakne iz 3/4..
Lep pozdrac
Še večjo neumnost pa si naredil z tem, ko si tankal prižgan avto zato ker se usedlina od naše slabe nafte veselo dvigne in ti šobe paca......
Templar je napisal/-a:Čakte malo...
Zakaj je že slabo da če za 3-5min ko stojiš na bencinki ugasneš avto?
Ohladi se minimalno, usedline ti ne vleče v motor, avto ne laufa v prazno... Mislim WTF?!
lumpii je napisal/-a:Apple88 je napisal/-a:Pozdravljeni...
Na kratko.
Lep pozdrac
Še večjo neumnost pa si naredil z tem, ko si tankal prižgan avto zato ker se usedlina od naše slabe nafte veselo dvigne in ti šobe paca......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov