eagle21 je napisal/-a:Pozravljeni!
Mene pa neki zanima, pred časom sem kupil centralno zaklepanje,
(http://www.bolha.com/oglas3428499/dalji ... ljiv-kljuc)
pa me zanima to ali se še komu dogaja to da se surovec premika tam kjer je prošraufan z dvema vijakoma iz vsake strani. Kako bi lahko to naredil da bi bil dobro pritrjen.
Pa še druga stvar, kaj je lahko narobe da mi daljinec lovi samo cca. 2-3m.
Hvala za odgovore.
lisko je napisal/-a:Tist z vijakom se je dogajal tud meni......enostavno daš not bolj debel vijak in dobro zategneš.![]()
Za lovljenje pa je lahko kriva baterija (men je držala slabo leto) , če ti pa že skoz tako slabo lovi pol bo pa nekaj s postavitvijo antene ali pa kaka napaka v daljincu/sprejemniku.
HB_Honda_VTI je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Tist z vijakom se je dogajal tud meni......enostavno daš not bolj debel vijak in dobro zategneš.![]()
Za lovljenje pa je lahko kriva baterija (men je držala slabo leto) , če ti pa že skoz tako slabo lovi pol bo pa nekaj s postavitvijo antene ali pa kaka napaka v daljincu/sprejemniku.
Se to držalo za ključ da dobit kje drugje kot pri prodajalcu? Če maš recimo hondo bo verjetno drugačen vstavek kot pri VWju, ane?
hvala
lisko je napisal/-a:HB_Honda_VTI je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Tist z vijakom se je dogajal tud meni......enostavno daš not bolj debel vijak in dobro zategneš.![]()
Se to držalo za ključ da dobit kje drugje kot pri prodajalcu? Če maš recimo hondo bo verjetno drugačen vstavek kot pri VWju, ane?
hvala
Kako držalo maš to v mislih? Držalo je v bistvu daljinec (v kompletu) in ni važno al je honda al renault al moped al skuter.....ključ je ključ. Sej v kompletu dobiš dva surovca iz katerga potem ključavničar nardi ključ po tvojem ključu.
lizard je napisal/-a:Kolko jaz vem mora surov ključ ustrezat tvojemu orginalnemu. Ne moreš vzet VW surovca pa ga preoblikovat, da bo delal za katero drugo znamko, ki ima ključ s čisto drugimi merami. Iz tega razloga za določene znamke lahko kupiš dokupiš surov ključ.
Tu je ralozoženo par stvari:
http://www.giordon.si/keys.html
eagle21 je napisal/-a:Zanima me ko ste rekli da namesto majhnega šraufka daj večjega, kok je zdej to večji, da ne zdlomim vsatka (ključa), nove baterije pa niso pomagale.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov