Nasveti in napotki ter povpraševanja...

ObrechTT
Nov uporabnik

peugeot 206 ne vzge

Napisal/-a ObrechTT Če maj 21, 2009 6:38 am

Torej imamo sledec problem, v avto smo zmontirali muziko, in je vse lepo delalo razen radia samega, ki ga je kolega kasneje odstranil, in po tem ko je on odstrano radio se je se vozil z avtom in vse je se vedno delovalo, potem je pa prisel domov avto parkiral in na 1x avto vec ne vžge, ne delajo luci razen pozicij, ne dela daljinsko, avto vergla normalno , bencin pride do motorja, tester ne pokaže napak , kaj bi lahko to bilo, iskal sem tisto stikalo ki v primeru nesreče prekine dovod goriva, pa ga ne najdem, na asistenci so mi ekli da je nekje na levem amortizerju, vendar ga se vedno ne najdem, se komu morda sanja kaj bi lahko bilo? Ima v kablu med varovalkami pri motorju in med akumolatorjem kaksno varovalko?

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Če maj 21, 2009 7:08 am

Moj PSA ima tri vrste varovalk, ene so v kabini, druge v motornem delu, tretje so blizu teh, ampak so velike (40A). Stikalo za bencin je pri meni pri desnem amortizerju in je štirioglata rdeča plastična kapa 3x3cm, ki je ne moreš zgrešiti.

Uporabniški avatar
DrinY
Novinec

Kraj: Dravograd

Re: peugeot 206 ne vzge

Napisal/-a DrinY Ne okt 16, 2011 8:13 pm

Oj! Podoben problem, včasih ne vžge v prvo. Verglaš, ne vžge, vzameš kontakt in še enkrat potem zakurbla brez problema. To se dogaja že kak teden. Ima peugeot mogoče podobne probleme s senzorjem vztrajnika kot renault? Mogoče kaj drugega?
Motor je 1,4 16v, prevoženih ma okrog 80000 km.

Hvala za odgovore
Kar je čvavek naredo, vahko čvavek popraji!

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne okt 16, 2011 9:07 pm

Bratranec je imel isti problem z 206-ko, napaka je pa bila slaba masa motorja
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Ne okt 16, 2011 9:21 pm

pri meni je bil senzor obratov na menjalniku oziroma vztrajniku kot je goraj rečeno, kr pogosto zgleda
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Fan, Google Adsense [Bot] in 6 gostov