Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

prednja "blenda" za passata

Napisal/-a Jesus Če okt 02, 2003 1:36 pm

rabim prednjo blendo al kako se rece, tist ki pri starejsih pasatih pride spodaj pod lucjo zraven smernika, zgleda kot meglenkas sam ni, notko so skupi tri blentice stranske za smernike notranje pa kr tko mal da zgleda, no pa mam eno notranjo poceno pa bi jo FULLL rabu :wink:

ce kdo kej ve za kaksno, tenks
klofuta ni nič drugega kot informacija iz prve roke

M dreamer
Nov uporabnik

Re: prednja "blenda" za passata

Napisal/-a M dreamer Pe okt 03, 2003 11:52 am

Dej zrihtaj mi ta staro do pondelka k grem na odpad :vrum pa dobiš ker res ne vem iz tega k si napisal kaj naj bi bilo. Sam sem mal zahteven :pivo (just kidding)
BMW forever

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Napisal/-a Jesus Sr okt 08, 2003 12:12 am

joj ej nism vidu da si odpisu, sorry, ja ves kako zgleda una blenda tko kot ma ta golf na slikci vids pod lucjo ma kokr se 3lucke no ena je zmigovc dve sta pa ubistvu samo zato da zgleda, jaz imam poceno uno ki je najblizje tablici, ful bi jo rabu anyone :?:

Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Joj, lengvidz problem...

Napisal/-a Mare9mm Sr okt 08, 2003 12:27 am

:rofl Blenda :har Zdej sem dojel kje je problem....

A zato ker z njo bi lah "blendal" nasproti vozečim voznikom al zato ker si nekje vidu da obstajajo "Scheinwerfer-Blende"? Sam to ta zadnje ti je pr nas bol znano kot "veke", eni pa tud rečejo "blende". To so une letvice, k jih daš čez rob luči, da zgledajo bl nevarne.En me je celo prepričeval, da je to iz angleščine pršlo, k pol se ti luči bl "blend-in" s karoserijo.... :D
Ej, da ne bo pomote, ne težim ti, sam se mi velikrat zgodi, da zarad napačnih prevodov pride do problemov. Pol je folk čist zmeden, k en neki razlaga, pa ma kr ene svoje izraze... :vc

Drugač sm pa tud VW fan, pa ti priporočam, da si ubodeš (če maš finance) pr Hella majo ful dobr paket teh lučk - čist transparenten (tud žmigavc). Mislm, da ma to TrgoAvto pr nas. Ma TUV pa te fore, tko da še nisem slišal, da bi kdo mel probleme, k si je Hella luči poštimal na avto.

Upam, da sem bil v pomoč...
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Re: Joj, lengvidz problem...

Napisal/-a Jesus Sr okt 08, 2003 10:06 am

Mare9mm je napisal/-a::rofl Blenda :har Zdej sem dojel kje je problem....

A zato ker z njo bi lah "blendal" nasproti vozečim voznikom al zato ker si nekje vidu da obstajajo "Scheinwerfer-Blende"? Sam to ta zadnje ti je pr nas bol znano kot "veke", eni pa tud rečejo "blende". To so une letvice, k jih daš čez rob luči, da zgledajo bl nevarne.En me je celo prepričeval, da je to iz angleščine pršlo, k pol se ti luči bl "blend-in" s karoserijo.... :D
Ej, da ne bo pomote, ne težim ti, sam se mi velikrat zgodi, da zarad napačnih prevodov pride do problemov. Pol je folk čist zmeden, k en neki razlaga, pa ma kr ene svoje izraze... :vc

Drugač sm pa tud VW fan, pa ti priporočam, da si ubodeš (če maš finance) pr Hella majo ful dobr paket teh lučk - čist transparenten (tud žmigavc). Mislm, da ma to TrgoAvto pr nas. Ma TUV pa te fore, tko da še nisem slišal, da bi kdo mel probleme, k si je Hella luči poštimal na avto.

Upam, da sem bil v pomoč...

ma fora je v tem da je avto od fotra, pa on je reku da je to blenda 8) no pa mi tezi ze 1mesec naj mu zrihtam, ampak navadno, ker ma itak srebrnga pasata, pa vse luci so bele tud zmigovc tko da cist kul izpade sam ne vem kje naj sam eno staknem
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov