Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Servis klime - Celje

Napisal/-a shalej Sr maj 27, 2009 10:03 am

Zanima če pozna kdo kakega serviserja klime iz okolice Celja. Včeraj mi je začelo v armaturi delati pssss, kot da nekje uhaja plin-zrak. Ko sem klimo izklopil je zvok prenehal, ko sem prižgal nazaj se je spet slišalo ampak za enkrat je klima še hladila.

Enkrat je na pregibu počila alu cev, ki gre skozi požarno steno v armaturo in bojim se da je spet ista situacija, kar pomeni komplet armaturo iz avta, da se pride do te cevi.

bstefan8
Nov uporabnik

Napisal/-a bstefan8 Sr maj 27, 2009 10:52 am

to se sliši zaradi tega ker gre klima proti koncu,mogu jo boš napolnit

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Sr maj 27, 2009 10:59 am

običajno se tako sliši če je še premalo plina v sistemu. kdaj si pa nazadnje filal? če si predkratkim potem ti nekje pušča. če je pa recmo 2 leti in več od tega je pa premalo plina.

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Sr maj 27, 2009 11:37 am

Ne spovnim se ali je 2 ali 1 leto od te okvare. Se pravi če bi kje puščalo nebi bli taki zvoki?

Uporabniški avatar
maius28
Novinec

Kraj: Gališki slapovi

Re: Servis klime - Celje

Napisal/-a maius28 Sr maj 27, 2009 11:39 am

shalej je napisal/-a:Zanima če pozna kdo kakega serviserja klime iz okolice Celja. Včeraj mi je začelo v armaturi delati pssss, kot da nekje uhaja plin-zrak. Ko sem klimo izklopil je zvok prenehal, ko sem prižgal nazaj se je spet slišalo ampak za enkrat je klima še hladila.

Enkrat je na pregibu počila alu cev, ki gre skozi požarno steno v armaturo in bojim se da je spet ista situacija, kar pomeni komplet armaturo iz avta, da se pride do te cevi.

Poznana situacija. Verjetno res premalo plina in se sliši. Enako težavo sem odpravil predvčeraj. Kam naj se oglasiš pa na PM, da ne bom delal reklame.

LP
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov