Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Pomoč Twingo

Napisal/-a gaši To jun 02, 2009 10:56 am

Imam en problem..gre za twingota letnik 97..problem je v tem da mi cela leva stran oz. voznikova stran visi..je nižja od desne strani..pol leta nazaj sem sem menjal sprednja dva mortizerja..letos marca sem avto tudi nižal in sem mislil da se bo rešil ta problem, mislil sem da so se originalne vzmeti posedle in ko jih bom menjal da bo vse na enaki višini ampak ni :? ..menjane so bile tudi vse gumice na mortizerjih..

Jaz mislim da sta kriva sprednji in zadni most? ..je možno da se oba mosta posedeta, ker prejšni se je vozil večinoma sam..mogoče zaradi tega ker je bla teža vedno na eni strani..avto zaenkrat še ni bil razbit...in to da avto visi mene zelo moti..

Upam da mi boste znali pomagat..hvala

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To jun 02, 2009 12:29 pm

pri meni je isto, čeprav imam 100kg :lol: (prejšni lastnik jih je imel 70) :)
sem se raje kr sprijaznil.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Napisal/-a gaši To jun 02, 2009 1:57 pm

Oo serbus ded 8) ..pa mene pa to ful moti..sej to ja da se pelješ sam in je voznikova stran malo nižja ker je teža samo na eni strani..ne pa da avto stoji na ravnem pa se vidi razlika..to gre meni v nos :?

ve kdo kaj več o tem povedat?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jun 02, 2009 2:12 pm

Pri osebnih je to malo znan problem. Pri terencih pa je to kr pogosto. V te namene se dobi za terence t.i. izravnalne podložke za pod fedre. Mogoč se dobi tud za osebne.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Napisal/-a gaši To jun 02, 2009 3:18 pm

Hvala lisko :) ..sem tud že sam razmišljal da bi se to podložlo malo..

Kaj za to je kriv most? ..ker če avto postavim na ravna tla in se zadaj vležem pa pogledam se na oko vidi kot da je leva stran malo bol ravna kot pa desna..zdaj če razumete kaj hočem povedat :?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov