Nasveti in napotki ter povpraševanja...

joru
Nov uporabnik

A6 multitronic problem

Napisal/-a joru Če jun 11, 2009 8:45 am

lep pozdrav,

imam A6 2.5tdi 120kw letnik11/2004, prevoženih 124.000km. Pred časom se mi je pojavila napaka na multitronicu in sicer je menjalnik med vožnjo kar sam začel prestavljati iz položaja D v S. To je med vožnjo naredil večkrat . Tudi če sem ročico dal v položaj za ročno menjavo je program bil še vedno v S. Če pa dam ročico na začetku v S pa menjalnik dela normalno - ne preskakuje. Pri 67.000 km je bilo menjano olje ter dodana 7 lamela v menjalniku, tako da olje tu ne bi smel biti problem. Avto je bil priključen tudi na Vag-com. Na servisu naj bi v takih primerih menjali celotno krmilno enoto multitronica. Zanima me, ali se da krmilno enoto tudi popraviti in koga priporočate ter če je kdo že imel podoben primer in kako je rešil. Hvala

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če jun 11, 2009 9:02 am

glede elektronike vprasi avtoelektronika v crnucah, ti bodo znal svetovati. za ostalo ti zal ne morem pomagat...
lp

joru
Nov uporabnik

Napisal/-a joru Ne jun 14, 2009 9:41 pm

Hvala za odgovor. Zanima me, ali morda pozna še kdo koga ki se ukvarja s popravili takšnih krmilinih enot oz. računalnika. V avtoelektroniki je cena popravila že skoraj ujela ceno novega krmilnika.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jun 15, 2009 5:34 am

joru je napisal/-a:Hvala za odgovor. Zanima me, ali morda pozna še kdo koga ki se ukvarja s popravili takšnih krmilinih enot oz. računalnika. V avtoelektroniki je cena popravila že skoraj ujela ceno novega krmilnika.

vprašaj na rsr-u mogoče bo kdo od matjaževih uspel zadevo tudi popraviti ;)

joru
Nov uporabnik

Napisal/-a joru Po jun 15, 2009 9:56 pm

super, hvala. Bom povprašal še na Rsr-ju. Upam da bo kaj pozitivnega.
lp jože
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov