To vem,pa saj ce je cca 150€ sam placam ce pa bilo konkretno prek pa grem prek kaska itak imam odkup prve skode tak da ne zgubim bonusa.lpVolvo power je napisal/-a:Škodo na parkirišču lahko uveljavljaš samo ,če je le ta povzročena od drugega vozila
GiGi1985 je napisal/-a:škode je približno 80 do 180 eur, odvisno kje boš popravljal, ali na fuš ali pooblaščeni servis. Če se ti pa splača kasko uveljavljat pa sam presodi.
LP
No, kolk(po zgornji sliki) bi bilo to priblizno za odstet €?lpKiNOS je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:škode je približno 80 do 180 eur, odvisno kje boš popravljal, ali na fuš ali pooblaščeni servis. Če se ti pa splača kasko uveljavljat pa sam presodi.
LP
Kak pa ti ocenjuješ to če nisi videl kaka je poškodba? ali pač?
Za enga je lahk malo, cel prag. Včas me kdo kliče, pa pravi d je MALO prag ruknu..in pol prpela pa je cel prag zapel..
KiNOS je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:škode je približno 80 do 180 eur, odvisno kje boš popravljal, ali na fuš ali pooblaščeni servis. Če se ti pa splača kasko uveljavljat pa sam presodi.
LP
Kak pa ti ocenjuješ to če nisi videl kaka je poškodba? ali pač?
Za enga je lahk malo, cel prag. Včas me kdo kliče, pa pravi d je MALO prag ruknu..in pol prpela pa je cel prag zapel..
sašo5 je napisal/-a:ne more in ne sme bit več kot 100 eur.......tukaj je predvsem pomembna "zaključna" faza, da se izolira zunaj in znotraj tako, da bo še en čas "ven teklo"......
GiGi1985 je napisal/-a:[
Prag se poravna z car spotterjem, izolira pa pobarva. Postopek traja cca 2-3 dni.
Že bil pri kleparju-ličarju ki mi je povedal enako kot ti(poškodaba ni tako huda), cena 80-100€GiGi1985 je napisal/-a:saso5
Časi bivše jugoslavije so mimo, to se dandanes ne dela več tako. Prag se izolira samo z zunanje strani pa še to samo tam kjer je zaradi obdelave s spoterjem treba zbrusit do pleha, tam se naredi nova izoalcija, ki postane trda v eni uri. pa pobarvat preko. Nihče pa ne bo šel rezat in odpirat praga zato da ga bo izoliral znotraj, ker ni nobene potrebe! Izolacija je znotraj cela, tako da še vedno opravlja svojo nalogo, ker ni take hude poškodbe.
Če pa se zamenja prag, je pa potrebno izolirat od znotraj.
Se pa ukvarjam z to panogo, tako da ne govorim na pamet
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov