Kr nuben neve kaj bi to blo zanimljivoDj Big je napisal/-a:Mene pa zanima zadnje čase k prtisnem sklopko nekje umes ne čist do konca se sliš koda bi se nek ležaj tresu neki uglavnem vibrera če gdo ve kaj bi to blo ? (mislm ne prou da bi vibreral zvok je tak kot da neki nebi blo dobr zategnjen)
abbe je napisal/-a:nevem zakaj bos menjal sklopko ce je ta ok?
toj kr neki.sicer se ne ve a je ok.sam to je en kr napisal da ko se menja potisni lezaj da se menja se sklopka zj bos pa kr menjal.
ne poslusaj vseh ki pisejo na forumu.
najprej mores ugotovit zakaj sploh trese vibrira.lahko da je ksn nosilc.lahko je vztrajnik,lahko sklopka...
ne zj neki na vrat na nos menjat sklopke pa bo potem isto.
najprej ugotovit kaj je vzrok potem pa odpravljat.
abcabc je napisal/-a:Zvok potisnega ležaja se sliši v prostem teku, če sklopko stisneš zvok izgine.
Tako kot ti je predhodnik povedal. Lahko je marsikaj narobe.
Zvok potisnega ležaja se sliši v prostem teku, če sklopko stisneš zvok izgine.
Gregamax je napisal/-a:Zvok potisnega ležaja se sliši v prostem teku, če sklopko stisneš zvok izgine.
Zvok potisnega ležaja se sliši, ko je pač fuč, ko stisneš sklopko ne pa v prostem teku! V prostem teku se sploh ne sme vrteti! Vem iz lastnih izkušenj! Ko sem pritisnil sklopko je začelo ružit a ko sem jo spustil je nehalo! Kriv potisni ležaj!
sajer je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Zvok potisnega ležaja se sliši v prostem teku, če sklopko stisneš zvok izgine.
Tako kot ti je predhodnik povedal. Lahko je marsikaj narobe.
Zvok se sliš takrat,ko sklopko stisneš ko jo spustiš zvok izgine
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 19 gostov