Nasveti in napotki ter povpraševanja...

plavi20
Nov uporabnik

Golf IV el sipa

Napisal/-a plavi20 Ne jun 28, 2009 11:50 am

zdravo!
zanima me ce se res te nosilci, nitke kar kol ze kr naprej trgajo in ce se da to zamenjat za ksno bolso varjanto in kok bi me to kostal!
pri meni se je to vceraj zgodilo ko je kar naekrat pocil in crknl pomik stekl na voznikovi strani strgala se nitka sam zanimivo pa je ker ni not padla sipa ker pred 2 mescim se mi je zgodilo isto na sovoznikovi strani pa je sipa padla not zdej al je sla nitka al kej drugega!!!
zadn servis za sipo me je kostal 80€ pa bi to rad zdej sam zamenjal to nitko pa ce mi lahko kako pomagate pri tem ker ne vem kako bi snel oblogo od vrat ker me je malo strah zaradi gumbov(el.pomik stekl in el.pomik vzvratnih ogledal) da nebi ksnih kablov potrgal.
Prosim za pomoc !!!!!!!!!!!!!HVALA

Uporabniški avatar
KiNOS
Novinec

Napisal/-a KiNOS Ne jun 28, 2009 12:29 pm

Zadeva je sledeča. Ker je VW pogruntal da je to hiba avtov..je dal v prodajo alu nosilce,niso več plastični. V kompletu dobiš, navitje s "špago-zajlo" + 2 nosilčka. Če hodiš kej okol NM, pošlji PM pa bova zrihtala. Na mesec strankam menjam najmanj 2x...
When bravery turns into insanity!
- MKV GTI DSG-F1 2005 sold
- MKV 1.9tdi 2005 sold
- MKV 1.4fsi 2005 sold
- MKV 1.6fsi 2008 sold
- MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold
- BMW M3 2003 SMG

plavi20
Nov uporabnik

Napisal/-a plavi20 Ne jun 28, 2009 4:17 pm

evo sm ze razdru pa sm najdu napaka nosilcek je pocil na eni strani drug pa je tud nacet!!
pa me zanima kje v lj bi jz dobil te alu nosilceke dokaj poceni ubistv kasna je sploh cenah za ene in druge
hvala
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov