blindekk je napisal/-a:Evo nekaj mi je uspelo slikat. Sem čakal da dž neha in na lepo vreme

Čeprav mi ne uspe lepo slikat teh praskic ker preveč odbija svetlobo hauba.
Skratka tukaj je slikca kaj bi se js rad rešu:
http://www.shrani.si/t/1A/pQ/2EysgK19/2/hpim2311.jpgBi šlo? Pa kolk kej to denarja pride stat za pulirno pasto oziroma pulirno sredstvo plus tista gobica za puliranje?
To bi načeloma lahko zelo omilil če ne celo povsem odstranil. Vsekakor je pa za dokončno oceno treba avto videt v živo. Koliko bi stalo? Povsem odvisno kako bi se zadeve lotil. Če bi rad odstranil zgolj nekaj prask nabaviš kako polirno pasto za ročno odstranjevanje prask (Meguiars ScratchX). Seveda rabiš poleg paste vsaj kako vato, še bolje pa namensko penco za poliranje. To bi ti bila najcenejša opcija. Druga dražja je, da si kupiš mašino, pence in paste... Lahko pa delo prepustiš nekomu, ki se s tem bavi.
blindekk je napisal/-a:Js sem videl pri enem ličarju, ki mi je tudi nekaj enkrat spoliral na avtu, da nima on prav specialnega strojčka za puliranje ampak je kr to "gobico" okroglo namestil na bor mašino.
Vrhunec "profesionalnega" pristopa, katerega rezultati so vedno porazni. Drugače pa polirne mašine izgledajo enako kot "fleksarce" le načini delovanja so drugačni, če si slučajno kaj podobnega videl.
lp