Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

torzija kangoo II

Napisal/-a |kr_en| Sr jul 08, 2009 7:08 pm

je že slučajno kdo kdaj mel izkušnje s crknjeno torzijo na R kangoo II (2005)?

nam je namreč dans začel šepat na zadnjo desno tačko. in zej me zanima naslednje:

torzija ni videt počena, je pa tam, ko pride fiksirana na obeso, opazit da se prosto vrti.

če se je komu slučajno že to zgodil, mi naj prosim pove če se da to popravt al je treba menjat torzijo al komplet most.
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Uporabniški avatar
kofy
Novinec

Napisal/-a kofy Sr jul 08, 2009 8:50 pm

Zamenjaj torzijo za obeh straneh. Reno pač, pri neki drugi renomirani firmi bi do sedaj že menjal 2x.........
Znancu se je to že zgodilo 1x, je moral na izredni servis. Je plačel več kot 150e za popravilo. Vozi pa prvi model kanguja, brez vrat na levi streni, Istočasno vozi moj sanjskin avto 8) , dve leti star, črne darve, tdi,...pa ga ima nonstop na izrednem servisu. Drugače pa je z njim ful zadovoljen...

LnevznimirjujočP Andrej

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Napisal/-a |kr_en| Sr jul 08, 2009 9:46 pm

sej trenutno razmišljamo da bi vzel kr celotno zadnjo premo od enga spredaj razbitga z nekje 40000 km za dost ugodn denar glede na orginal. sam je pa interesantno da se pr kanguju nardi to pr 95kkm, 5ka se mi je pa 300kkm obrnal pa še vedno dela kot je treba :D pa še 5kica boljš da ne pove kulk je prevozla teže :D

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jul 08, 2009 11:29 pm

|kr_en| je napisal/-a:sej trenutno razmišljamo da bi vzel kr celotno zadnjo premo od enga spredaj razbitga z nekje 40000 km za dost ugodn denar glede na orginal. sam je pa interesantno da se pr kanguju nardi to pr 95kkm, 5ka se mi je pa 300kkm obrnal pa še vedno dela kot je treba :D pa še 5kica boljš da ne pove kulk je prevozla teže :D

Halo petka je das avto :D
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Napisal/-a |kr_en| Če jul 09, 2009 6:19 am

tisti ko jo mamo vemo kak tank je :D

drgač pa rablena zadna prema 240€, nova pa ..... dans obvestim :D

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Napisal/-a |kr_en| Če jul 09, 2009 4:08 pm

nova torzija je 130€

na uradnem servisu so rekl da menjava obeh torzij (delo + materijal) pride mal čez 400€

odločl smo se, da bo torzija nova, vendar jo bomo menjal pri garažnem mojstru, ki se dost ukvarja s takimi stvarmi (predlagu nam ga je na servisu)

tak da pol pa jovo na novo :D

srečno!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov