King1 je napisal/-a:pol pa kr v revoz na servis če nikogar ne poznaš. ali pa malo počakaj, da kdo odgovori z tvojega konca in bo kej več vedu. sej si iz krškega a ne. po tablici sodeč.
lp
lexuss je napisal/-a:ne fak. mene pa res zanima zakaj kupujete tko drage automobile pol pa psrašujete po najcenejšem srevisu v sloveniji. ma če kupš tak drg auto ga morš tut drago vzdržvt. to ludje kr pozablate. pel ga na pooblaščen servis, sej so važni štempli. ccc
phoebus je napisal/-a:Lexus, to seveda ni res. Svojega sem vozil na pooblaščen servis in so mi ne samo drago računal ampak tudi slabo naredili (sem že večkrat pisal kaj so in česa niso naredili). Zdaj vozim k fušarju in avto dela v piko, jaz pa plačam mogoče 20% tistega kar sem dajal prej.
Go figure.
lexuss je napisal/-a:ma kdor ma za tak drag auto, potem more met tut za drage servise. seveda kdor dobi velik cenejš željen auto od realejše cene mu prou prvoščm, ampak pol nej ne sika če mu bo pršou servis 800 eurou. to je glih tko k da bi si šiptar kupu mercedeza. kupu bi ga že za vzdrževanje pa niti kinte. od kle tut tazadeva ko se sosed fura v bmw-ju m5, žvi pa od kruha in vode in nos srajco pa kavbojke)
jst mam auto k sm si ga lahko prvošču pa tut vzdrževanje si lahko prvoščm. kdor si ne nrdi računice za vnaprej potem nej si rajš kup dirkalca na pedala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov