Nasveti in napotki ter povpraševanja...

drazen1202
Nov uporabnik

SERVIS ZA RENO AVANTIME V6

Napisal/-a drazen1202 So jul 11, 2009 6:01 pm

pozdravljeni ...nanovo sem lastnik reno avantime v6 ..zanima me ali kdo od vas ima iskušnje z servisiranjem..kje ga je najboljše servisirati,najcenejše..konkretno potrebujem prednje amortizerje in disk plošče....se v naprej zahvaljujem na vsaki informaciji 8) Slika
Priponke
Picture 354.jpg

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: SERVIS ZA RENO AVANTIME V6

Napisal/-a King1 So jul 11, 2009 6:21 pm

[quote="drazen1202"]pozdravljeni ...nanovo sem lastnik reno avantime v6 ..zanima me ali kdo od vas ima iskušnje z servisiranjem..kje ga je najboljše servisirati,najcenejše..konkretno potrebujem prednje amortizerje in disk plošče....se v naprej zahvaljujem na vsaki informaciji

najprej pozdravljen na a.com. čestitke ob nakupu tega "eksota" in upam, da boš imel čim manj stroškov z njim. glede servisa pa pomoje je najboljše če greš do kakšnega popoldanca v tvoji bližini, ki ga poznaš ali pa malo okol vprašaj kje je kakšen. če pa je avto še v garanciji pa ti ostane samo original servis. to bo še naj ceneje. kok pa pride ta zadeva in ker letnik je če smem vprašat.
vso srečo z novim avtom ti želim.
lp

drazen1202
Nov uporabnik

Napisal/-a drazen1202 So jul 11, 2009 6:29 pm

hvala lepa..problem je ta ki jst ne poznam nobenega ki bi lahko kaj rekel o tem avtu..avto ni pod garancijo kajti avto je letnik 2001 deli so lahko zamenski če ih sploh je....

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So jul 11, 2009 6:37 pm

pol pa kr v revoz na servis če nikogar ne poznaš. ali pa malo počakaj, da kdo odgovori z tvojega konca in bo kej več vedu. sej si iz krškega a ne. po tablici sodeč.
lp

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So jul 11, 2009 6:45 pm

http://www.avtodeli.com/index.aspx?sour ... 1&id=17152

to naj bi bili diski, malo poklicat in se pozanimat. ti bojo oni znali se kaj vec povedat

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So jul 11, 2009 6:56 pm

King1 je napisal/-a:pol pa kr v revoz na servis če nikogar ne poznaš. ali pa malo počakaj, da kdo odgovori z tvojega konca in bo kej več vedu. sej si iz krškega a ne. po tablici sodeč.
lp

Jaz direkt pooblaščencem ravno ne bi peljal.
Če je pa res sila, je pa zelo dobra ideja da prineseš SVOJ! material.
Namreč večina jih ima debelo maržo na materialu, tudi do 100% dražje od trgovin z avtodeli. Tako daš naprimer za grelne svečke za dizla pri pooblaščencu recimor tudi do 25€ po komadu, v trgovini z avtodeli pa je cena za komad 13-16€. Na štirih se pač že pozna 40€ (če imaš dizla šestaka že 60€), in imaš tako praktično delo zamenjave "plačano" samo iz razlike. Mislim da vredno razmisleka.
Zadnjič spremenil Prokarjon, dne So jul 11, 2009 7:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man So jul 11, 2009 6:59 pm

kolega iz sevnice ima 3.5 V6 velsatisa ki si ga sam popravlja tako da bi se dalo tud kaj zmenit za tvojega, če rabiš telefon PM.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan So jul 11, 2009 7:18 pm

Pozdravljeni

Za zavorne diske je že dal naslov "_furby_" in so pri kvalitetni montaži dovolj dobri. Za bolj športno vožnjo pa si lahko omislite Ate pover. Kar se tiče sprednjih amortizerjev pa avtotrgovina Potokar znamka Kayaba. Ves našteti material je vrhunski za sprejemljivo ceno.

Kako boste rešil za serviserja..............no ja...............osebno menim, da imate v vaši bližini kar nekaj dobrih serviserjev.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

drazen1202
Nov uporabnik

Napisal/-a drazen1202 So jul 11, 2009 8:47 pm

hvala vsem na odgovorih-furby velik si mi pomagal tudi drugim hvala ker ste se potrudili da bi mi olajšali .vsekakor so tudi druge informacije dobrodosle..croma-man lahko pustiš številko kolege iz sevnice zanima me pa še kakšno preporočilo za avtomehanika...lp :D

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Ne jul 12, 2009 8:50 pm

ne fak. mene pa res zanima zakaj kupujete tko drage automobile pol pa psrašujete po najcenejšem srevisu v sloveniji. ma če kupš tak drg auto ga morš tut drago vzdržvt. to ludje kr pozablate. pel ga na pooblaščen servis, sej so važni štempli. ccc
golf 3 vr6

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Ne jul 12, 2009 8:53 pm

lexuss je napisal/-a:ne fak. mene pa res zanima zakaj kupujete tko drage automobile pol pa psrašujete po najcenejšem srevisu v sloveniji. ma če kupš tak drg auto ga morš tut drago vzdržvt. to ludje kr pozablate. pel ga na pooblaščen servis, sej so važni štempli. ccc

Po tvoji logiki miljonarji in miljarderji ne bi bli škrti, pa so na žalost ponavadi veliko bolj kot povprečen človek.

Vsak hoče prišparat.

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss Ne jul 12, 2009 8:59 pm

ne to ni moja logika ampak paradoks te družbe.
golf 3 vr6

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Ne jul 12, 2009 9:02 pm

Se strinjam z lexussom.

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Ne jul 12, 2009 9:04 pm

pač eni imajo možnost dobit ugodno avto ki jim je všeč in ni nič narobe če se tu pozanimajo za cenejše variante servisa. mogoče gre pa nekaterim to v nos, ker jim ne privoščijo.
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne jul 12, 2009 9:35 pm

Lexus, to seveda ni res. Svojega sem vozil na pooblaščen servis in so mi ne samo drago računal ampak tudi slabo naredili (sem že večkrat pisal kaj so in česa niso naredili). Zdaj vozim k fušarju in avto dela v piko, jaz pa plačam mogoče 20% tistega kar sem dajal prej.

Go figure.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Ne jul 12, 2009 9:41 pm

zagotovo da se nek zasebnik ki mu gre denar direkt v žep kot pa nek delavec ko dobi 20% od tistega, pa mu je vseeno za stranke..

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Ne jul 12, 2009 10:23 pm

phoebus je napisal/-a:Lexus, to seveda ni res. Svojega sem vozil na pooblaščen servis in so mi ne samo drago računal ampak tudi slabo naredili (sem že večkrat pisal kaj so in česa niso naredili). Zdaj vozim k fušarju in avto dela v piko, jaz pa plačam mogoče 20% tistega kar sem dajal prej.

Go figure.

Tako. Zato pa jst te zadeve delam sam. Vzameš si urco, dve in imaš narejeno samo z stroški materiala. Pooblaščenci so pa tako ali tako katastrofa, in kar se cene tiče in kar se kakovosti tiče. Pa saj je verjetno tako povsod.

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Napisal/-a lexuss Ne jul 12, 2009 10:54 pm

ma kdor ma za tak drag auto, potem more met tut za drage servise. seveda kdor dobi velik cenejš željen auto od realejše cene mu prou prvoščm, ampak pol nej ne sika če mu bo pršou servis 800 eurou. to je glih tko k da bi si šiptar kupu mercedeza. kupu bi ga že za vzdrževanje pa niti kinte. od kle tut tazadeva ko se sosed fura v bmw-ju m5, žvi pa od kruha in vode in nos srajco pa kavbojke :))
jst mam auto k sm si ga lahko prvošču pa tut vzdrževanje si lahko prvoščm. kdor si ne nrdi računice za vnaprej potem nej si rajš kup dirkalca na pedala
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Ne jul 12, 2009 11:39 pm

zdej si pa napisal kot da bo servis 800 € ker je avto dobil poceni :roll:

zirafa
Nov uporabnik

Napisal/-a zirafa Ne jul 12, 2009 11:48 pm

lexuss je napisal/-a:ma kdor ma za tak drag auto, potem more met tut za drage servise. seveda kdor dobi velik cenejš željen auto od realejše cene mu prou prvoščm, ampak pol nej ne sika če mu bo pršou servis 800 eurou. to je glih tko k da bi si šiptar kupu mercedeza. kupu bi ga že za vzdrževanje pa niti kinte. od kle tut tazadeva ko se sosed fura v bmw-ju m5, žvi pa od kruha in vode in nos srajco pa kavbojke :))
jst mam auto k sm si ga lahko prvošču pa tut vzdrževanje si lahko prvoščm. kdor si ne nrdi računice za vnaprej potem nej si rajš kup dirkalca na pedala

Haha ti očitno nisi razumel v celoti vprašanja. Vprašal je, kje je najbolše glede na ceno. Tak ki ima dnar bo še dobro naredil računico kaj bo z njim naredil... sam nimam pojma kje bi lahko servisiral avanttime. Sm ti lexuss si res ena cvetka, tkoj si razbral njegov finanči status (povej, kako ti to rata, tarot karte?) pa še nič pametnega mu nisi povedal. Vsaj to povej, kje bi ga lahko potem najdražje servisiral exluzivno za razsipne puhoglavce (seveda, da se ve izognit ;) ). Mogoče mu lahko nardiš še finačni plan al pa kr direkt svetuješ ker avto bi on zmogu kupit in vzdrževat.

sori ostalim in avtorju za Offtopic
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov