Nasveti in napotki ter povpraševanja...

AndyGT
Nov uporabnik

Pušča servo motor - Mazda hvala

Napisal/-a AndyGT Po jul 20, 2009 9:33 pm

Rad bi le delil svojo izkušnjo z okvaro po izteku garancije.

Pri Mazdi3 mi je pričelo puščati olje (WTF!!!). Walda, to se zgodi pol leta po preteku garancije. Skratka peljem na servis, da naj vržejo uč ker se mi zdi da je postal servo motor nenavadno glasen. Odločijo se doliti olje za servo motor in zamenjajo objemko.

Naslednji dan ista zgodba, spet peljem na servis in pravijo, da bojo zamenjali cevko, da mogoče pušča cevka. Zamenjajo cevko, vendar naslednji dan pridem spet težit, da stvar ne funkcionira, da še kr pušča. Mehanik pravi, da bo potrebna menjava enote. Hmmm ... menjava enote? Ok, kolk eurov? 1400 + delo?!!!

Yeah right, avto star tri leta in pol in zdej naj jaz vržem v redno servisiran avto 20% njegove vrednosti. Zbunim se tolk, da so se tla tresla. Rezultat? Mazda mi je zamenjala enoto brezplačno, pod statusom "uslužnostna garancija"

Nauk. Bodite vztrajni.

Mazda team, vam pa še enkrat hvala!!! :-)

kurent
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a kurent To jul 21, 2009 9:04 am

In to je bil uraden Mazda servis? So mogoče mislili da si nek mafijec? :lol:

El garco
Nov uporabnik

Napisal/-a El garco To jul 21, 2009 9:11 am

Pohvalno.

Kurent: kdaj si pa se vidu mafijca v mazdi?? in to se 3 za povrh.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 To jul 21, 2009 11:47 am

Mazdini uradni servisi so po mojih osebnih izkušnjah eni redkih, ki so nasplošno v redu, ki so korektni, ki se držijo nekih dogovorov,... in ki si zaslužijo naziv "uradni servis". Razni KMAG-i (KIA) in tudi večina drugih od ostalih znamk se od njih lahko le učijo.
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To jul 21, 2009 12:02 pm

Kolko pa ti je puščalo olje? A to par kapljic na dan, tako da po nekaj mescih si moral dolit al..?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

AndyGT
Nov uporabnik

Napisal/-a AndyGT To jul 21, 2009 1:25 pm

Blinder je napisal/-a:Kolko pa ti je puščalo olje? A to par kapljic na dan, tako da po nekaj mescih si moral dolit al..?

Po treh ali štirih urah je že bila majhna lužica, ni bilo sicer veliko a vseeno je zoprno, če prideš kam na "obisk" in pustiš za seboj pokapljano parkirišče.

AndyGT
Nov uporabnik

Napisal/-a AndyGT To jul 21, 2009 1:27 pm

kurent je napisal/-a:In to je bil uraden Mazda servis? So mogoče mislili da si nek mafijec? :lol:

Uradni Mazdin servis, BTC. Ne vem kaj so mislili, ampak sem jim razložil, da je ABSURD, če pride popravilo redno servisiranega avta pol leta po izteku garancije 20% njegove vrednosti.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov