Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Kakor je meni znano, se to uspešno ureja tudi pri nas ( ker nekaj servisov ), torej ni potrebno nikamor pošiljati. Kar se pa tiče varnosti: je 100% varno - preverjeno.
Lep pozdrav
bridgestone je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Kakor je meni znano, se to uspešno ureja tudi pri nas ( ker nekaj servisov ), torej ni potrebno nikamor pošiljati. Kar se pa tiče varnosti: je 100% varno - preverjeno.
Lep pozdrav
Seveda se da popraviti tudi pri nas (a si sploh prebral moj post), samo me 3x ceneje z poštnino vred pride če pošljem v tujino. 100% varnosti ni nikjer in niti pri novem modulu, kar se pa tiče popravljenega modula je pa tako da nikoli ne veš ali bo delal takrat ko ti bo šlo za življenje.
Samo v razmislek ali bi plezal po 1000 m visoki navpični steni z štukano vrvjo ali z varjenim klinom?? Verjetno ne!!
Fan je napisal/-a:Ja samo mapce bodo zamenjal. Za preprogramiranje elektronike v vozilu se lahko uporablja namenski tester, pri vašem primeru tudi VAG-COM 7 ali 8 serije, vendrar je potrebno za takšno početje obladati točni postopek preprogramiranja.
Fan je napisal/-a:Hja......zakaj bi pa potrebovala elektronika zaščito?
Pri vsakem aparatu, ki se napaja z elektriko piše v navodilih: pred odpiranjem odklopite vir napajanja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov