MORDOR je napisal/-a:Glede na to da je to nov avto v garanciji ga pelji kar lepo na fordov servis kjer ti bodo deli noter takšno olje kot je treba,če boš pa kej sam pacal se pa poslovi od garancije.Pa se to ne vem zakaj bi olje menjal na 10000,ker so zdaj v avtomobilih čisto drugačna olja kot pred 10 leti in zdržijo vsaj 30000
lisko je napisal/-a:MORDOR je napisal/-a:Glede na to da je to nov avto v garanciji ga pelji kar lepo na fordov servis kjer ti bodo deli noter takšno olje kot je treba,če boš pa kej sam pacal se pa poslovi od garancije.Pa se to ne vem zakaj bi olje menjal na 10000,ker so zdaj v avtomobilih čisto drugačna olja kot pred 10 leti in zdržijo vsaj 30000
Pa je kdo že videl olje po 30 tisoč km?Kolegu sem menjal olje na peguetu na 30 tisoč ...bučno olje ima bolše mazalne sposobnosti....svinjska mast pa ima lepšo barvo....
svetilnik je napisal/-a:Pri vseh svojih avtomobilih menjam olje tudi med servisnimi intervali. Če imam servis na svojem focusu na 20.000km ga menjam tudi na 10.000, 30.000...
Saj ga imam namen menjati na poblaščenem fordovem servisu, toda olje bi kupil sam-vemo kakšne so cene na servisih.
Kaj mora biti motorno olje prav za dizelaša in če kaj zgrešim ali pridobim če v takšen motor vlijem 5-40 viskoznost namesto originalne 5-30?
svetilnik je napisal/-a:Pri vseh svojih avtomobilih menjam olje tudi med servisnimi intervali. Če imam servis na svojem focusu na 20.000km ga menjam tudi na 10.000, 30.000...
Saj ga imam namen menjati na poblaščenem fordovem servisu, toda olje bi kupil sam-vemo kakšne so cene na servisih.
Kaj mora biti motorno olje prav za dizelaša in če kaj zgrešim ali pridobim če v takšen motor vlijem 5-40 viskoznost namesto originalne 5-30?
svetilnik je napisal/-a:TrioAdio, katero viskoznos priporočaš in katera olja za ta motor?
gasy je napisal/-a:Bom uporabil kr to temo.
Katero olje mi priporočate za VW Polo 6n 1.6 75konjev. In koliko l naj ga kupim, da mi ga bo mehanik zamenjal.
cuteboy1988 je napisal/-a:kira tema :S če maš nov avto, pejd na servis, če ne pa pozabi na garancijo, pa tud olje ni neki strošek za avto! če že neveš kaj gre not, je najbolše da pokličeš servis pa prašaš, če ga misliš sam menjat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov