Nasveti in napotki ter povpraševanja...

igork
Nov uporabnik

klima Laguna

Napisal/-a igork Sr avg 12, 2009 10:23 am

Zanima me, če se pri R. Laguni l. 2006, ki ima avtomatsko klimo, ne da nastavit, da bi ventilacija pihala samo v vetrobransko steklo in obraz, na pa tudi v noge ali samo meni ta varijanta ne deluje, ker ostale kombinacije pa lahko nastavim.

Hvala za odgovor!

Uporabniški avatar
A.F.
Novinec

Kraj: Logatec

Re: klima Laguna

Napisal/-a A.F. Sr avg 12, 2009 4:12 pm

igork je napisal/-a:Zanima me, če se pri R. Laguni l. 2006, ki ima avtomatsko klimo, ne da nastavit, da bi ventilacija pihala samo v vetrobransko steklo in obraz, na pa tudi v noge ali samo meni ta varijanta ne deluje, ker ostale kombinacije pa lahko nastavim.

Hvala za odgovor!

Imam sicer letnik 2002 in mislim, da ta kombinacija ne obstaja.

Uporabniški avatar
lumpii
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: klima Laguna

Napisal/-a lumpii Sr avg 12, 2009 5:43 pm

igork je napisal/-a:Zanima me, če se pri R. Laguni l. 2006, ki ima avtomatsko klimo, ne da nastavit, da bi ventilacija pihala samo v vetrobransko steklo in obraz, na pa tudi v noge ali samo meni ta varijanta ne deluje, ker ostale kombinacije pa lahko nastavim.

Hvala za odgovor!

Da se, vendar ne na avtomatiki. Pritiskaj gumb za nastavitev pihanja toliko časa dokler ne izgine puščica navzdol....
E60 525dA M-Optic, 2005

igork
Nov uporabnik

Napisal/-a igork Če avg 13, 2009 6:48 am

Ja lumpii, sem probal, ampak take kombinacije kot sem zgoraj napisal pa ni, vsaj pri meni ne...

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Če avg 13, 2009 8:40 am

lenivec je napisal/-a:am čakaj istočasno v obraz in šipo.
kaj takšna kombinacija sploh kje obstaja?
ni vedno al šipa/noge al pa samo šipa

moj bmw ma tako kombinacijo.
Sicer pa ni pogosta. (čeprav ne vem, zakaj ne?)

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Če avg 13, 2009 8:53 am

Ponavadi klime usmerjanje samo v šipo razumejo kot defrosting program za taljenje šipe in povečajo hitrost ventilacije. Drugače pa tisti, ki vozimo na dolge relacije s klimo, delamo drugače, klimo usmerjamo v noge, kjer imamo nogavice, da nam po 12 ur skupaj ne piha v glavo, kar potem pri zobozdravniku nimaš kaj povedat.

igork
Nov uporabnik

Napisal/-a igork Če avg 13, 2009 10:45 am

Mogoče je res nenavadna kombinacija šipa/glava brez nog, vem pa da pri Seat Leonu to obstaja, tam lahko nastaviš kar hočeš,...mene ta hladen zrak moti, če imam kakšno odprto poletno obutev in seveda brez nogavic, sploh če noga zašvica, takrat zna bit kar zoprn ta hladen zrak, pa še ko izklopiš pihanje v noge še zmeraj nekaj piha,...

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Če avg 13, 2009 11:10 am

igork je napisal/-a:Mogoče je res nenavadna kombinacija šipa/glava brez nog, vem pa da pri Seat Leonu to obstaja, tam lahko nastaviš kar hočeš,...mene ta hladen zrak moti, če imam kakšno odprto poletno obutev in seveda brez nogavic, sploh če noga zašvica, takrat zna bit kar zoprn ta hladen zrak, pa še ko izklopiš pihanje v noge še zmeraj nekaj piha,...

To ma tud golfV, ma tipke da sam naštimaš kam želiš da ti piha, lahko tudi na vse možne načine. Najbolš od vsega je pa tista mrežca na vrhu armaturke (golfVI tega nima) kjer ti zrak lepo razprši.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov