Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Naala
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

Nujno rabim mehanika v Kamniku

Napisal/-a Naala Po avg 17, 2009 11:39 am

Čao,
že cel teden iščem mehanika v bližini Kamnika pa sem do sedaj našla dva (Petek, Mikuš), ki sta oba ful zasedena. Prepričana sem da jih je več, zato prosim če mi lahko kdo pove kak naslov ker se mi res mudi.
Pokvarila se mi je sklopka in sem ravno danes dobila po pošti novo, a kaj mi pomaga če nimam mehanika. V Lj k mojemu se ne morem voziti, avtovleke ne mislim še enkrat plačevati, torej se bom mogla v drugi peljat, zato bi res rada da je čim bližje.

Torej, če kdo tukaj pozna kakega poštenega mehanika iz Kamnika ali okolice naj mi lepo prosim pove zanj.

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Napisal/-a michelin Po avg 17, 2009 1:38 pm

če ni skrivnost , katero vozilo je v okvari
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Re: Nujno rabim mehanika v Kamniku

Napisal/-a ANJCI Po avg 17, 2009 2:05 pm

Naala je napisal/-a:Čao,
že cel teden iščem mehanika v bližini Kamnika pa sem do sedaj našla dva (Petek, Mikuš), ki sta oba ful zasedena. Prepričana sem da jih je več, zato prosim če mi lahko kdo pove kak naslov ker se mi res mudi.
Pokvarila se mi je sklopka in sem ravno danes dobila po pošti novo, a kaj mi pomaga če nimam mehanika. V Lj k mojemu se ne morem voziti, avtovleke ne mislim še enkrat plačevati, torej se bom mogla v drugi peljat, zato bi res rada da je čim bližje.

Torej, če kdo tukaj pozna kakega poštenega mehanika iz Kamnika ali okolice naj mi lepo prosim pove zanj.

Poskusi spodaj navedene ;)
Lubo Šmarca 041/644 - 120
Brane Vrhpolje 041/689-888
Aleš Bakovnik 041/229-251

Lp, A

Naala
Nov uporabnik

Napisal/-a Naala Po avg 17, 2009 4:32 pm

V okvari je pa Fiat Brava 1.6 16V l.97. Saj ima res že okol 185.000 km tako da je baje glih čas za novo sklopko ampak prejšnji teden sem 3/4 aupuha zamenjala, klima mi je crknila in je treba vse razdret... upam da bo pol neki časa mir (nočem bit pesimistična, ha ha).

Pa thanks za številke, bom zdajle poklicala. Šmarca ali pa Bakovnik bi bla še posebi super če bo mel kdo čas (jaz sem iz Duplice).

Naala
Nov uporabnik

Napisal/-a Naala Po avg 17, 2009 7:54 pm

Sem tega Lubota iz Šmarce klicala in sem dobila malo čuden vtis, nikakor ni hotel povedat kolk bi bila približno cena, na koncu je rekel da nad 100 bo ziher, da je pa hitro 150, da se kak šravf odlomi pol je pa takoj za eno uro dodatno dela... pa da je treba olje v menjalniku menjat in ko sem rekla da je bilo pred 2000 km in da je na uradnem servisu rekel da je dela za 3 - 3,5 ure kar pride ok. 90 eur je začel da pol bi mi pa vse možne pizdarije še zamenjal in bi blo 200 eur (in sploh ni poslušal ko sem govorila da je fiat Kavčič res najboljši in pošten in da ne dela tako). Tako da bo on ziher ceneje kot to. Malo čudno. Pa da vsi nategujejo in ne vem kaj še vse.
Sem pa zdaj slučajno mojo sestro in njenega tipa vprašala če vesta za njega (ker sta iz Nožic) in sta rekla da je model šlampast in dobro računa, njunemu kolegu je menjalnik menjal (mensezdi) in mu je namesto pete naštimal četrto prestavo. Pa da dela na Renaultu (od tam ima verjetno zasoljene cene ker sem imela prej Cliota in so mi take cene pribijal da mi ni blo nič jasno).

Anjči, a si ti bila pri njemu in si bila zadovoljna? Upam da ne mislim napačnega, vsekakor sem ti hvaležna za številke.

Sploh ne vem kaj naj naredim, mudi se mi ampak res nočem da mi nekaj šlampasto naredi in/ali ful računa. Jutri bom hitro še unga iz Bakovnika klicala če pa ne bo imel časa (nihče ga nima) pa ne vem kaj bom.
A bi vi šli k takemu mehaniku?

Pa sori k dolgovezim sam res ne vem kaj naj naredim.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po avg 17, 2009 8:01 pm

Na hitro ne bo šlo nič po moje. Tega se pa izogibaj, mi je rahlo sumnjiv ( po tem kar si povedala, modela osebno ne poznam).

a ni kopron nekje s tistih koncev....mogoce bi lahko duhci pomagali punci resit problem :D
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Hdi power
Nov uporabnik

Napisal/-a Hdi power To avg 18, 2009 12:03 am

jst ti lahko nekoga iz domžal priporočim. za več info me kontaktiraj na zs.

Uporabniški avatar
bostjanITR
Nov uporabnik

Kraj: Valhalla

Napisal/-a bostjanITR To avg 18, 2009 12:16 am

Brane Pogačar v kamniku.
ITR ~241 NA hp built/tuned by TUNERC-sold in Austria
Civic EG6 195 NA hp tuned by TUNERC-sold
what next?

Uporabniški avatar
gore
Stalni uporabnik

Napisal/-a gore To avg 18, 2009 4:02 am

Golob Damjan - 041-688774 iz Podgorja :vrum

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom To avg 18, 2009 6:20 am

Za menjavo sklopke je treba olje ven iz menjalnika, torej je menjava potrebna. Nepredvidenih del se lahko pojavi kar nekaj. Če so slabi volanski končniki ali nosilci motorja, ti seveda ne more vrniti takega avta.

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI To avg 18, 2009 7:00 am

joztom je napisal/-a:Za menjavo sklopke je treba olje ven iz menjalnika, torej je menjava potrebna. Nepredvidenih del se lahko pojavi kar nekaj. Če so slabi volanski končniki ali nosilci motorja, ti seveda ne more vrniti takega avta.

Točno tako.

Drugače pa mi je Lubo nazadnje delal Punto ( menjava tesnila glave, ravnanje glave itd ... ) narejeno v dveh dneh za smešno ceno. To, da je pa površen :roll: 100 ljudi 100 čudi ;) Ko ga spoznaš pa vidiš da je full model :lol:

p.s.
Če kdo rabi kakeršen koli del za avto iz Italije se lahko obrne na njega - dobava hitra in ugodna.

Lp, A

Naala
Nov uporabnik

Napisal/-a Naala To avg 18, 2009 6:44 pm

OK, zdaj mi je mal bolj jasno vse skupi, pol so res lahko dodatni stroški (Na žalost sem zadnje čase zelo skeptična do vsega kar mi rečejo in takoj mislim da me hočejo nategnit). Zgleda je ta Lubo pač tak tip ki veliko govori ampak je kul, pol bom šla verjetno kar k njemu ker je res najbližje in je edini ki ima čas. Pa še prav bi mi prišla tale možnost z deli iz Italije.

Goloba sem klicala pa ima ful dela in šele drug teden čas, vseeno hvala za pomoč.

Najlepša hvala vsem za številke in pomoč, res sem ful hvaležna.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov