Godward je napisal/-a:po opravljenem velikem servisu in prevoženih 2k km je razletel španer in je zvilo en ventil. deli so bili kupljeni v eurotonu. a je možno na kak način da trgovina krije stroške?
Godward je napisal/-a:ja ne vem glede na to da je šraufal mehanik zaposlen na uradnem servisu...
joztom je napisal/-a:Veliko posegov se ne da izvajati na polno vročem motorju, tudi dele je treba pripraviti. Skoraj pri vsakem mehaniku se počaka.
kaWsk je napisal/-a:raje čakam cel dan kot pa da mi en šalabajzar nekaj na hitro spacka. Z fanom pa imam odlične izkušnje, tko da mene kot stranko zaradi njegovega načina dela 100% ne bo izgubil
abcabc je napisal/-a:kaWsk je napisal/-a:raje čakam cel dan kot pa da mi en šalabajzar nekaj na hitro spacka. Z fanom pa imam odlične izkušnje, tko da mene kot stranko zaradi njegovega načina dela 100% ne bo izgubil
OFF
Ti bi cel dan čakala za neko delo, ki se lahko opravi v 15 minutah.
juhica je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:kaWsk je napisal/-a:raje čakam cel dan kot pa da mi en šalabajzar nekaj na hitro spacka. Z fanom pa imam odlične izkušnje, tko da mene kot stranko zaradi njegovega načina dela 100% ne bo izgubil
OFF
Ti bi cel dan čakala za neko delo, ki se lahko opravi v 15 minutah.
zakaj ne peljes drugam? je lazje tle pizdit a ne?
dox je napisal/-a:to sonček ti jim povej. mogoče pa so eni mehaniki zasedeni in nimajo samo enega avta za popravit. ti ko prideš k zdravniku si takoj na vrsti ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov