*URŠIKA* je napisal/-a:Ker sem nova na tem področju (prva poškodba avtomobila po slabem letu vožnje) me zanima, koliko približno zaračunajo dandanes avtoličarji za popravilo vdrte karoserije. Treba bo izravnat, pa odrzano barvo obnovit.
Mam peugeota 207, "ranjen" je na riti zadaj.
Naj grem h katermukoli avtoličarju ali je bolje iti k peugeotovim avtomehanikom?
Prosim za vaše izkušnje!
Hvala!
Uršika
*URŠIKA* je napisal/-a:Lepo prosim, če me popravite pri sledečih trditvah oz. odgovorite na vprašanja:
1. ker imam avto v garanciji, moram iti do pooblaščenega serviserja, da ne izgubim garancije?
2. zanima me, ali bo v tem primeru občutno dražje popravilo?
3. vprašala bi, ali se bonus izgubi tudi pri uveljavljanju odbitne franšize... kako to sploh poteka?
Ali najprej dam ocenit škodo in se v primeru, da bo popravilo stalo več od odbitne franšize obrnem na zavarovalnico?
4. prosim še za podatek, če ga kdo ima, kakšna je okvirna cena avtoličarskega popravila (pri privatniku in pri pooblaščencih), če je treba pločevino izravnat, popravit barvo, škoda pa je narejena le na enem delu avta (pod odbijačem).
hvala !!!
black je napisal/-a:*URŠIKA* je napisal/-a:Lepo prosim, če me popravite pri sledečih trditvah oz. odgovorite na vprašanja:
1. ker imam avto v garanciji, moram iti do pooblaščenega serviserja, da ne izgubim garancije?
2. zanima me, ali bo v tem primeru občutno dražje popravilo?
3. vprašala bi, ali se bonus izgubi tudi pri uveljavljanju odbitne franšize... kako to sploh poteka?
Ali najprej dam ocenit škodo in se v primeru, da bo popravilo stalo več od odbitne franšize obrnem na zavarovalnico?
4. prosim še za podatek, če ga kdo ima, kakšna je okvirna cena avtoličarskega popravila (pri privatniku in pri pooblaščencih), če je treba pločevino izravnat, popravit barvo, škoda pa je narejena le na enem delu avta (pod odbijačem).
hvala !!!
1. Ni potrebno it k pooblaščenem servisu na popravilo.Lahko pelješ v vsako uradno ličarsko/kleparsko delavnico.
2. Ja, pooblaščenci so dražji in ponavadi slabši...
3. -Pri uveljavljanju kaska padeš razred (naj me kdo popravi če je mogoče 2) nižje.Če uveljavljaš delni kasko (npr. parking-H, divjad-D...) ne padeš nič.
-Lahko se zapelješ do ličarja da ti pove ceno popravila in jo primerjej z OF.
4. (drugi del 3. odgovora)
roomeo je napisal/-a:če ne želiš izgubiti garancije pojdi na pooblaščeni servis![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eljuero je napisal/-a:Kot predhondiki....problem je lahko samo tam, kjer ti vzročno zvezo lahko naprej mečejo. Tudi pri klepariji konec koncev, če bi ti začelo tam npr. rjaveti...v tem smislu na tistem mestu izgubiš garancijo na prerjavenje. Ne morejo ti pa pol reči da več nimaš garancije na motor ipd. ali na drugem mestu pleh...
aquariumwild je napisal/-a:pri mojem peugeot 407 coupe so popravili desni prag zadaj (vdrtina ca.40cm dolžine, 10cm višine...pač obdrgnjeno), metalik srebrna barva in je znašalo vse skupaj 680eur+250eur nadomestno vozilo . škodo je krila zavarovalnica
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov