Sem kar precej brskal po tem forumu o težavah podvozja oz. krmilnega mehanizma, pa v glavnem berem o nekem pokanju, ropotu, škripanju...itd
Jaz takih "opozoril" nisem imel, spodnja vilica je kar dol padla.
Tako je bilo.
Po 150 km normalne vožnje prispemo na cilj. Sledi še nekaj počasne vožnje po kampu (20 na uro). Takrat se občasno pojavi spredaj čudno ropotanje - kot da bi se en kamenček ujel v feltno. Še ene 200m vožnje, ustavim, speljem, zavijem v levo - in konec. Levo prednje kolo obvisi na blatniku, spodnja vila sneta, avto nevozen.

Nobenemu mehaniku (so videli trije) se to ne zdi čudno, so že večkrat videli take primere, se dogaja vsem znamkam...blabla...menda bi moral prej slišati da je nekaj narobe...itd.
Avto je zdaj na servisu, nove vilice so naročene. Mehanik pravi da je moral bit en močan udarec, ma vsaj na levi ni bilo nobenega - na desni mogoče, ker sem parkrat moral na bankino (vsaj 30km ozke razdrapane ceste).
Kakorkoli, imeli smo srečo, ker se je to zgodilo pri majhni hitrosti. Meni je vse skupaj precej čudno, ne vem če bom avtu še zaupal.
Avto je star 10 let, 180000km, obe roki sta že bili obnovljeni.
Kako si to razlagate? Je kdo že imel podoben primer? Obstaja kak način da sam preverim, če so roke (zglobi) normalne?
Tako je zgledalo:
http://www.box.net/shared/b9fi361dap
--------------
samo