abbe je napisal/-a:djte mi neki razlozit.
pumpa pobira bincin cist pri dnu,a ni poj kao da nj bi najprej usedline pobrala pa sele poj gorivo?
tko da nevem kako to da lahko na prazn tank pobere smeti.
pa se neki,kokr vem je mrezica na pumpi da ne posrka smeti?
lancia hf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:djte mi neki razlozit.
pumpa pobira bincin cist pri dnu,a ni poj kao da nj bi najprej usedline pobrala pa sele poj gorivo?
Obrarložitev je preprosta. Pol dg smeti pri 5l ali pa pri 1l, kdaj jih boš prej pobral. Mrežice pa nimajo vsi avtomobili.
abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:djte mi neki razlozit.
Obrarložitev je preprosta. Pol dg smeti pri 5l ali pa pri 1l, kdaj jih boš prej pobral. Mrežice pa nimajo vsi avtomobili.
povrsina tanka je se vedno enaka.pa ko se vse posede ko avto stoji bi moral najprej smeti pobrat ko przges avto.
lancia hf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:abbe je napisal/-a:djte mi neki razlozit.
povrsina tanka je se vedno enaka.pa ko se vse posede ko avto stoji bi moral najprej smeti pobrat ko przges avto.
Imaš prav, samo jih ne, zakaj ne![]()
PS: Ne vem če imajo prav vsi avtomobili, ampak večinoma tistih ki imajo črpalke v rezervarjih imajo grbino okoli črpalke, da smeti iz podnja ne pridejo direktno v črpalko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov