Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

NUJNO !!!!!!! menjalnik Seat leon.

Napisal/-a seat Sr sep 23, 2009 7:50 pm

Fantje nujno bi rabil menjalnik za Seat Leon 1.4 2001 letnik namreč prišlo je do sesutja zobnikov ohišje pa je vrjetno tudi poškodovano.Iščem že cel popoldan in sm že skoro obupal ali ima kdo kakšnega kolega,ki ima tak menjalnik in ga proda.
Ali pa bi prosil za vsaj kakšen kontakt,če mogoče kdo pozna koga.
Preiskal sem avto net in bolho in tudi salomona pa ni kj velikega uspeha.In ja prosil bi tudi tiste,ki te zadeve poznajo,če mi povedo kateri menjalniki bi še pasdali glede na to,da je to VAG skupina in so vrjetno motorji znotraj skupine enaki ali se motim.
Za vsako info bom res hvaležen.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec Sr sep 23, 2009 8:12 pm

To ma 1.4 16v s 75 konji ne? Lahko mogoče še kodo motorja poveš? Pa še kodo menjalnika nebi blo slabo. Sicer pa mislim, da ma to 6N2 Polotov motor notri, ampak raje povej kode. Pri Polotu 6n je tako, da so menjalniki od bencinarjev izmenljivi med sabo, torej menjalnik od 1.0 paše na 1.6 motor, samo prestavna razmerja so drugačna. Če pa to isto prime na seatu, pa ne vem.

Na avto.net si najbrž že klical sem?:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3136294&show=1
Zdaj že objavlam občasno

Uporabniški avatar
blakozar
Nov uporabnik

Napisal/-a blakozar Sr sep 23, 2009 8:55 pm

Pokliči
041274447

Lp.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr sep 23, 2009 9:27 pm

Fantje hvala za ažurne odgovore sicer je zaj ura že prepozno za klicarjenje bomo ju3 zjutraj poklicali.
Avta nimam doma,ker je pri kolegu,ker ni več vozen tko,da lahko komi jutri posredujem številke
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov