Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:"A megana si VelSatisom zamenjal, fino.Pa preca...hmmm.
lisko je napisal/-a:Sam sem sicer na monroe že vrsto let in nikoli problemov kot prej z osebnim kot sedaj s terencem. Pravijo pa da je kayaba bolša od monroe a izkušenj žal nimam.
Razlika med olnimi in plinskimi je v delovanju. Olje je pozimi gostejše (oz. ko je hladno) in je tudi odzivnost amortizerja slabša. Med tem ko plin je skoz enako viskozen in ima amortizer bolj enake pogoje delovanja. A vendar če boš menjal amortizerje in pustil serijske vzmeti in imaš avto za vsakdanjo uporabo ne boš občutil razlike.
jesenik je napisal/-a:Pozabil sem ti povedat še za eno opcijo... =)
Imaš tudi podvozje znamke BOSE =) ampak seveda če ti denar ni tuja valuta....
INFO:
http://www.youtube.com/watch?v=fHNT2Ivad_U&NR=1
abbe je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Sam sem sicer na monroe že vrsto let in nikoli problemov kot prej z osebnim kot sedaj s terencem. Pravijo pa da je kayaba bolša od monroe a izkušenj žal nimam.
Razlika med olnimi in plinskimi je v delovanju. Olje je pozimi gostejše (oz. ko je hladno) in je tudi odzivnost amortizerja slabša. Med tem ko plin je skoz enako viskozen in ima amortizer bolj enake pogoje delovanja. A vendar če boš menjal amortizerje in pustil serijske vzmeti in imaš avto za vsakdanjo uporabo ne boš občutil razlike.
tudi na original vzmeteh se bo poznala razlika.
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov