Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Gosic
Poznavalec foruma

Utripanje luči.

Napisal/-a Gosic Sr okt 14, 2009 7:24 pm

Torej problem je sledeč. Danes se peljem po avtocesti, ko mi kar naenkrat začne woofer delati po svojem ritmu, samo bum bum bum ( eno in isto). Se ustavim in vidim da mi meče v protect. Iz zelene lučke v rdečo. Mislil sem da se je ojačevalec preveč segrel in sem si rekel: bo že minilo. Čez nekaj ur, še vedno isto. No ker sem mel obveznosti, sem bil zaposlen do mraka. Usedem se v avto, nakar pri semaforju opazim da mi pomežika cela osvetlitev armature, tudi celotna osvetlitev, zunaj/ znotraj. Ker mi je na pamet padlo, da je morda kaj pri akomulatorju. Doma odprem haubu in vidim madež pri minusu( se vidi na sliki). Sedaj mi ni jasno, kako se mi lahko kar na lepem pojavi to? Je morda šla varovalka, pri ojačevalcu? Mi morda kje prebija? Je že mel kdo tak problem?! Celotno ozvočenje so mi pa zrihtali pri avtoakusti, prav zaradi teh problemu, da jih nebo, sem dal raje njim montirat, sedaj pa se je pojavlja prav to !!!

Slika

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Sr okt 14, 2009 7:33 pm

iz te slike se ne vidi nič! kako vam rata take slike naredit, slikaj brez fleša! :roll: drugače pa mislim da ti nekje prebija zato ti tudi ojačevalec meče v protect. idi nazaj pa naj popravijo, če si pošteno plačal naj pošteno zrihtajo. ;)

lp
Freude am Fahren

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Sr okt 14, 2009 7:40 pm

Na sliki se lepo vidi temnejša barva akumulatorja okoli minusa !!!

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Sr okt 14, 2009 9:40 pm

pomoje je tko kokr je @GiGi1985 povedu...nekje mas "stik" ;) ..poglej malo okoli napeljave(masa-) ..

p.s.: na sliki se pa res vid,kot da je neka mast 8]
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov