5m4X0R je napisal/-a:Imate kakšen predlog v čem bi bil lahko problem?
5m4X0R je napisal/-a:Ne, ni več v garanciji.. Je pa res da piše da bi moral na servis ko bi imel 25.000km prevoženih, oziroma najkasneje do junija 2008.. ampak se mi nezdi smiselno že pri 12.000km na servis peljat.. Drugače pa ja, zgleda bo treba^^
lisko je napisal/-a:5m4X0R je napisal/-a:Ne.. Na prvem je že bil.. pri 5.000km
Aha oko moja napaka...ops: No vseen po enem letu je treba olje menjat pa naj ima 1o ali pa 10000 prevoženih (oz. določeni intervali po knjižici)
5m4X0R je napisal/-a:lisko je napisal/-a:5m4X0R je napisal/-a:Ne.. Na prvem je že bil.. pri 5.000km
Aha oko moja napaka...ops: No vseen po enem letu je treba olje menjat pa naj ima 1o ali pa 10000 prevoženih (oz. določeni intervali po knjižici)
Vem ja, samo tako kakor je en zgoraj napisal, na fordovem serivu te oberejo za ta ubogi redni servis kot da bi nevem kaj počeli z avtom..
lisko je napisal/-a:5m4X0R je napisal/-a:Ne, ni več v garanciji.. Je pa res da piše da bi moral na servis ko bi imel 25.000km prevoženih, oziroma najkasneje do junija 2008.. ampak se mi nezdi smiselno že pri 12.000km na servis peljat.. Drugače pa ja, zgleda bo treba^^
Čak zaj malo ....hočeš povedat da še sploh na prvem servisu nisi bil? oz. da je olje v motorju že dve leti čeprav je predpisan interval na eno leto? O bože mili....Čudno da še olje sploh ima kakšen vonj....
LukL je napisal/-a:lisko je napisal/-a:5m4X0R je napisal/-a:Ne, ni več v garanciji.. Je pa res da piše da bi moral na servis ko bi imel 25.000km prevoženih, oziroma najkasneje do junija 2008.. ampak se mi nezdi smiselno že pri 12.000km na servis peljat.. Drugače pa ja, zgleda bo treba^^
Čak zaj malo ....hočeš povedat da še sploh na prvem servisu nisi bil? oz. da je olje v motorju že dve leti čeprav je predpisan interval na eno leto? O bože mili....Čudno da še olje sploh ima kakšen vonj....
Kot da na servisu ti pa dajo sveže olje not direkt iz fabrike oljisti drek mu je ali stoji njemu olje v motorju ali serviserju v sodu, kot da na servisu porabijo 50L sod olja v 2 mesecih,
če ga porabijo v pol leta so lahko srečni, poleg tega tako ali tako olje v sodu že stoji preden se proda po par mesecev....
gasolinedream je napisal/-a:LukL je napisal/-a:lisko je napisal/-a:5m4X0R je napisal/-a:Ne, ni več v garanciji.. Je pa res da piše da bi moral na servis ko bi imel 25.000km prevoženih, oziroma najkasneje do junija 2008.. ampak se mi nezdi smiselno že pri 12.000km na servis peljat.. Drugače pa ja, zgleda bo treba^^
Kot da na servisu ti pa dajo sveže olje not direkt iz fabrike oljisti drek mu je ali stoji njemu olje v motorju ali serviserju v sodu, kot da na servisu porabijo 50L sod olja v 2 mesecih,
če ga porabijo v pol leta so lahko srečni, poleg tega tako ali tako olje v sodu že stoji preden se proda po par mesecev....
Ne boš verjel, ampak na večjih (kar veliko pooblaščenih je) servisih gre olje prav hitro. Če računaš.. 50L je olja za 10, 11 menjav. Avtomobilov pa se tam dnevno zamenja kar nekaj. Olje načeloma ni staro.
Ne boš verjel, ampak na večjih (kar veliko pooblaščenih je) servisih gre olje prav hitro. Če računaš.. 50L je olja za 10, 11 menjav. Avtomobilov pa se tam dnevno zamenja kar nekaj. Olje načeloma ni staro.
kje pa piše, da pridejo vsi avti na servis z enakim motorjem?
Po forumu brska: danci1973 in 18 gostov