Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Jeklena platišča (rja)

Napisal/-a tomzzi Če okt 22, 2009 6:12 pm

Pozdrav!

Imam problem z jeklenimi platišči. In sicer je videti precej rje. Platišča so stara dve leti (original oplova, gm). Kupil sem nove pri oplovem prodajalcu. Platišča niso bila nikoli poškodovana ali preveč "načeta" od peska. Skratka kot nove. Problem se je pa pojavil letos. In sicer se jih je kar fejst rja prijela in so rjava tako po zunanji strani kot tudi po notranji. Zdaj letos jih nisem spral ko sem šel menjat na letne in tudi kasnej nikol ni bilo cajta ali pa sem pozabil na to. Je možno, da bi jih potem v garaži tako razžrlo? Žal pa nimam nobene fotke.
Skratka zanima me kaj se da narediti tukaj? Se sploh splača popravljat tole? Sej ni drugo sam res grdo zgleda in bom moral očitno kupit ene poceni pokrove za to zimo...

valvoline
Stalni uporabnik

Napisal/-a valvoline Če okt 22, 2009 6:43 pm

Mal zbrusi z grobim in potem z finim papirjem in potem pobarvaj z črnim sprejčkom,ki je prav za platišča. Dobiš ga v vsaki prodajalni za barve.Črna mat barva za platišča.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Če okt 22, 2009 7:36 pm

tega se boš rešu le, če jih daš fajn speskat, 1x špric minija, pa še 2x črno barvo čez pa bo mir za en cajt :D

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če okt 22, 2009 7:38 pm

če hočeš ti jih speskam pa si jih špricneš
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov