xsara je napisal/-a:preveri senzor odmične gredi, ker le ta je problematičen pri teh motorjih in posledica je slab ali pa dolgotrajen vžig motorja...........lahko je pa tudi senzor temperature, tudi tega nebi bilo slabo preveriti.........
noctiferia je napisal/-a:Naj še dodam da mi sveti lučka motorja to je tista spirala zraven lučke od abs-ja sem bil na servisu kjer pa niso našli nič temveč samo računali.Kako bi preveril kaj je točno narobe ali ima kdo tester kajti na servise se mi ne ljubi it kjer samo računajo nardijo pa ne nič.Sem s primorske.
A ja pa še to ko so nizke temperature mi obrate drži tam okrog 1000 obratov ko je pa vroče pa okrog 400 do 500 posledično se s tem tudi motor trese kar je čutiti v kabini.
SAVINJCAN je napisal/-a:xsara je napisal/-a:preveri senzor odmične gredi, ker le ta je problematičen pri teh motorjih in posledica je slab ali pa dolgotrajen vžig motorja...........lahko je pa tudi senzor temperature, tudi tega nebi bilo slabo preveriti.........
senzor odmične gredi je problem samo pri 1.2 16v renault motorjih
xsara je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:xsara je napisal/-a:preveri senzor odmične gredi, ker le ta je problematičen pri teh motorjih in posledica je slab ali pa dolgotrajen vžig motorja...........lahko je pa tudi senzor temperature, tudi tega nebi bilo slabo preveriti.........
senzor odmične gredi je problem samo pri 1.2 16v renault motorjih
no jest sm pri svojem meganu imel te težave in tudi po pričevanju pooblaščenega renault servisa je bilo teh primerov na motorju 1,6 16 v kar precej oziroma rekel je da nadpovprečno veliko...........
Nepta je napisal/-a:senzor glavne gredi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov