Nasveti in napotki ter povpraševanja...

prvake
Nov uporabnik

Problem pri vžigu Seat ibiza 1.4 let 97

Napisal/-a prvake Pe okt 30, 2009 1:51 pm

lep pozdrav!
Včeraj sem menjal celoten menjalnik!ko sem hotel it na probno vožnjo,je avto težko vžgal,in na koncu je le vžgal.... sem si misl ok akumolator je prazn ker je dva dni avto stal!!skozi noč sem akumolator priklopil na polnilec,in sem drugi dan problal vžgat in se ponovi ista zadeva kot včeraj,štartal je ful slabo,slabo vergal in naenkrat izpod pokrova motorja dim....hitro sem izklopil kontakt,in sel pogledat od kje prihaja dim,videl sem da prihaja nekje iz odzadja motorja,(po mojih mislih iz štartara)...
Potem sem še probal enkrat,in se ni zgodilo nič več.
ko dam kontakt sveti ful slabo lučka za akumolator,števci pa se resetirajo pač se ne premaknejo,niti za tank nič...
Vedno ko pa dam kontakt se resetira ura,ko pa avto hočem vžgat,pa ura izgine in vse luči ugasnejo in se ne zgodi nič.!
Probal sem avto vžgat prek drugega avta in tudi nič,sem dal od kolega akumolator not,in se tudi nič ne zgodi..
Prosim za pomoč!!

TDIBORIS
Nov uporabnik

Napisal/-a TDIBORIS Pe okt 30, 2009 2:59 pm

POGLEJ KAKO JE Z MASO
TO JE TISI KABEL KI JE PRITRJEN NA MAŠINO ALI MENJALNIK (MASA - )

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Pe okt 30, 2009 3:00 pm

Po ponovni montaži štarterja ste slabo privili dovodni kabel, ki je zdaj zaradi slabega kontakta osmojen.

prvake
Nov uporabnik

Napisal/-a prvake Pe okt 30, 2009 3:23 pm

jou lepa hvala vsem ki ste mi pomagali!!!
res pozabli smo zategnit maso na menjalniku..........in ko sem zategnil maso je avto vžgal kot treb bit:D
Hvala vsem
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov