peroRS je napisal/-a:A si bil na servisu, da ti ga očistijo?
Mislim, da je predvideno vsakih 90.000km (nisem zihr).
lp
sašo5 je napisal/-a:jvill011 je napisal/-a:avto je uvožen iz nemčije
vse jasno....
P.S koga briga za Anglijo, Irsko ipd... V Slo težav ni, razen, kot sem napisal neadekvatno olje, slaba nafta alias cviček, "milijon" kilometrov....
sašo5 je napisal/-a:jvill011 je napisal/-a:avto je uvožen iz nemčije
vse jasno....
P.S koga briga za Anglijo, Irsko ipd... V Slo težav ni, razen, kot sem napisal neadekvatno olje, slaba nafta alias cviček, "milijon" kilometrov....
TrijoAdijo je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:jvill011 je napisal/-a:avto je uvožen iz nemčije
vse jasno....
O so težave s tem...In po navedbah servisa (pooblaščenega) je to ćisto normalno...kot še marsikaj drugega..![]()
LP!
sašo5 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:O so težave s tem...In po navedbah servisa (pooblaščenega) je to ćisto normalno...kot še marsikaj drugega..![]()
"izdaj" ime, ki širi "krivo" vero...
P.S a mogoče misliva na istega Passata črnega 1.9(ali mogoče na Slavkovega 2.0 samo ta je brez DPF-ja, če se ne motim)....
Auto je Euro4, in za Euro4 DPF ni nujen...
Lahko namreč kupiš 147 ali GT ki imata enako mašino kot 159 (sicer 1.9 ampk pri 2.4 situacija ni nič drugačna) razen da sta brez DPFja, pa so vsi trije avti rangirani v Euro4...
roberto-82 je napisal/-a:kolk je men znano je dpf filter namesto katalizatorja in se sam čisti ampak takrat je na avtu poraba dosti višja .
problemi pa nastanejo takrat ko dpf filter zažene ciklus čiščenja ti ga pa umes prekineš(ugasneš avto)z tem največkrat zj---- dpf filter.Zato je priporočljivo da preden ugasneš avto pogledat na trenutno porabo in ,če je višja počakat da ta pade (usaj tako je pri mojem avtu opel zafira 07l),oz če dobro poslušaš motor veš gdaj se čisti in gdaj ne.Tako so meni na serviso povedali in tega se držim in zaenkrat brez težav avto pa ima 190k km
PS.sem ga pa z testerjem tudi čistil pa je bila takšna dimna zavesa kot bi se avto užgal.lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov