Kam si ti zdaj odplaval??V glavnem naredi mu velik servis ki je na 90000 km (si že mal zamudil),menjaj še zavorno olje in olje v menjalniku in zdravo.Seveda pa še pregledaš ostale stvari (bremze,roke...)Scorp84 je napisal/-a:Nekaj mi ni jasno, pri 80 tisoč si šel menjat jermenico, jermen itd...? Kolikor vem pri dizlu se to menja pri 160 tisoč? Drgač avto ima ketno in ni treba skrbet da se bo kaj uničilo.
Edino za jermen, jermenico, vodno pumpo zna bit problem če greš na potovanje, drgač če si ti jermenica zlomi al pa jermen utrga, ti bo avto še zmer delal. Edino servo volan se zna zgodit da ne bo delal, če ni električni. Nam je kr 240 tisoč zdržal jermen itd... dokler ni polomilo jermenico. Avto pa drgač še naprej lepo dela, edino imaš light show na armaturi.
Scorp84 je napisal/-a:Na ketno sem milslil verigo, sem se narobe izrazil.
Scorp84 je napisal/-a:Nekaj mi ni jasno, pri 80 tisoč si šel menjat jermenico, jermen itd...? Kolikor vem pri dizlu se to menja pri 160 tisoč? Drgač avto ima ketno in ni treba skrbet da se bo kaj uničilo.
Edino za jermen, jermenico, vodno pumpo zna bit problem če greš na potovanje, drgač če si ti jermenica zlomi al pa jermen utrga, ti bo avto še zmer delal. Edino servo volan se zna zgodit da ne bo delal, če ni električni. Nam je kr 240 tisoč zdržal jermen itd... dokler ni polomilo jermenico. Avto pa drgač še naprej lepo dela, edino imaš light show na armaturi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov