Sva s prijateljem danes pogledala malo okoli avta, pa nama je še glavni brembz cilinder dušo pustil. No sedaj je nov gor pravtako v zadnjih paknah novi cilindri pa novo olje, se je samo vsipalo belo olje iz posodice za olje ko smo jo dali dol da bi prišli do glavnega cilindra...Toliko o vzdrževanju te cordobe od prejšnjega lastnika. Dobro da se nismo še ubili s tem avtom...
No gremo na menjalnik. V menjalniku je dušo spustil semering pri palici katera gre od hebla dalje, tam je olje ven steklo ter zobčeniki brez mazanja na koncu rezultat zgornje dogajanje. Upam, da se bo menjalnik dalo še rešiti. Smo not nalili 1 liter INA olja 80-90 W za 3 EUR

pa vseeno premalo. Občutek na šaltheblu je nekako oljnat

pa lažje gre pretikati, vendar še vedno tuli v peti marči pa za rikverc zaškrta. Jutri pa letim po semering pa malo dražje olje, pa še karter, ker ga je pri karambolu (prejšnji lastnik) zabilo nazaj v kajlo pa ga predelalo v svojo obliko tako da, sedaj pri dihtungi pušča.
Se pravi še 40 EUR karter, dihtunga nevem...3 litre olja 30 EUR pa semering nek drobiž...
Bolj gledam ta avto, bolj je hudo, vendar kaj češ...to me veseli
P.S. Nekaj me še muči glede štarterja. Ko avto zaverglam potem se normalno zažene za 1 ali pa 2 sekundi pa štarter kot da bi ga pod prisilo nekaj zaustavilo. Naredi hhhhhggggggg, pa to kar glasno. Nekdo mi je govoril nekaj o brembzi na štarterju. Se da to kako razdreti pa popraviti ali pa na obnovo/novega?