GiGi1985 je napisal/-a:Tipična okvara renaulta. Obisk renault servisa dela čudeže.
GiGi1985 je napisal/-a:Tipična okvara renaulta. Obisk renault servisa dela čudeže.
GiGi1985 je napisal/-a:in kva ti zdej ni jasno? a ni to tipična(ali pogosta) okvara renaulta? malo poglej po tej strani pa boš našel ali pa pojdi na reanult pa ti bodo razjasnili. nisem jaz inženir renaulta, tako da to ni moja napaka. če pa ti voziš renault pa si oh in sploh zadovoljen je pa to tvoje zadovoljstvo, obstajajo pa osebki ki jim crkne čitalec kartic, ki jim ga po čudežu lahko reši prav renault servis. neverjetno ne!? vsi po forumu hvalite pooblaščeni servis, pa servisno knjigo pa bla bla, evo ko nekdo dejansko nekoga napoti tja, pa vsi v napad.
jack86 je napisal/-a:Kdo ve kje se tu nahaja problem?
Hvala, LP!
need 4 speed je napisal/-a:Ja on ima tega "naprednejšega" če ima keyless go.Ne rabš vstavt kartice da lohka pržgeš avto,za zaklepat pa pritisneš gumbek na kljuki.
Se pa res zelo razvadiš s tem..mene vedno moti če vozim kak drug avto ,ker sm navajen da se samo usedem in pritisnem knof. :P
Jože20 je napisal/-a:
Vsi dobro vemo v kakšnem kontekstu je bilo mišljeno, zato se ne delaj nedoužnega.
Tole zdaleč ni "tipična okvara renautlta". To je normalna mehanska okvara, k se lahko unič pr vsakmu avtu.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov