Wini je napisal/-a:VW Polo letnik 2000. Vrata, na predelih, kjer se največkrat dotika z roko, se tisti sloj na plastiki kr lepo luščiVerjetno ne pri vseh.
Polo78 je napisal/-a:Jaz pa dosedaj pri nobenem avtu nisem imel teh problemov luščenja, tudi pri "zloglasnem" VW Polu ne.Verjetno je to dosti odvisno od večih dejavnikov kot so npr. potenje rok, slaba serija plastike, kje puščamo avto (sonce, vlaga,...) in nenazadnje od nege notranjosti.
Polo78 je napisal/-a:Jaz pa dosedaj pri nobenem avtu nisem imel teh problemov luščenja, tudi pri "zloglasnem" VW Polu ne.Verjetno je to dosti odvisno od večih dejavnikov kot so npr. potenje rok, slaba serija plastike, kje puščamo avto (sonce, vlaga,...) in nenazadnje od nege notranjosti.
Tattoo- je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Jaz pa dosedaj pri nobenem avtu nisem imel teh problemov luščenja, tudi pri "zloglasnem" VW Polu ne.Verjetno je to dosti odvisno od večih dejavnikov kot so npr. potenje rok, slaba serija plastike, kje puščamo avto (sonce, vlaga,...) in nenazadnje od nege notranjosti.
Enako!![]()
Največ je seveda odvisno od tega, kar si na koncu napisal in od samega odnosa do avtomobila / stvari...teti je na novem Golfu 4 uspelo v dobrega pol leta s prstani na roki popolnoma oluščiti ročaj ter dobesedno "razgraditi" manšeto prestavne ročice. Na drugi strani pa ima kolega prav tako Golfa 4 sedaj že s krepko preko 200.000 km in sta tako ročaj, kot tudi prestavna ročica kot nova in brez ene same praske...
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov