vuko87 je napisal/-a:Zdej je odvisno kaj te zanima po vprašanjem kvaliteta...
Jst imam vectro B+ (99/00 letnik ) in ti lahko povem par zadev....
Začel bom z minusi:
- Skoraj vsaka ropota ("tolče") zadaj po manjsih luknjah...silent bloke je treba menjat (niso lih poceni- ponaredek 6 x silent bloki nekaj nad 100€ + delo lahko računaš še enkrat toliko(je treba zadnjo premo dol dati)
- v armaturi se pojavi tisoč čričkov ko je zunaj mrzlo in prižgeš gretje(nevem lahko da je to posledica pri meni zaradi muske oz wooferja sam nebi reku...)
-Pri dizel motorju gredo rade bosch črpalke(pri popravilu si hitro na 1000€, pri benz motorjih veliko ljudem pije olje)jst osebno imam 1.6 16V pa mi skoraj nič olja ne spije, spet mislim da je to posledica pri nekaterih nepravilno vzdrzevanje avtomobila)
-Rja ...nej bi bili po letu 99 pocinkani, vendar to ni cist točno....men rjavi na zadnjem levem boku + desni prag zadaj....avto ni bil nikoli razbit...nism pa osamljen primer glede tega...veliko ljudem rjavijo vectre pa niso bile razbite...
+ veliko avta za relativno malo denarja..
+ meni benz motor ni delal nikoli problemov, vzdrzevanje dokaj poceni
+ lahko bi rekel udoben avto
+ lepa oblika dandanes po 10 letih (vsaj meni osebno)
Nevem na hitro povedano moja opažanja....meni ni žal da imam tak avto....ne glede na vse minuse...ne se ustrast...avto dobro poglej če se odločas za nakup...
LP
aljo221 je napisal/-a:Jst sem vozu Vectro B+ 20DTI l.99 skoraj tri leta in brez problemov, nobenih čričkov, nobene rje in pokanja v zadnjem delu avta razen bosch črpalke (elektronika) je crknla in to za 400€ popravil. Mel sem pa po števcu 190000 km (???) in uvoz iz Nemčije.
Vuko87 in h4ck, a sta prepričana da ni bil zaleten al pa požlajfan s te strani k vama rjavi pa slabo popravleno. Če sta prva lastnika pol je mal čudn da rjavi.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov