MiCkEySLO je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam Škodo Octavio l.99 in je spuščena. Vedno sem imel probleme z zaščitno plastiko, ki se nahaja pod motorjem, ker mi je kar naprej padala dol (sem jo kje zapel ali pa sem tolikokrat kje podrsal, da je popustila - imam relativno slabo makadamsko cesto do doma). Zadevo sma z očetom vedno popravila, nazadnje pa sem sredinski del plastike celo zamenjal za novega.
Zadnjič pa mi je zadeva ponovno padla na tla na asvaltu in je bil avto celo nevozen. Poklical sem AMZS in sem se na licu mesta odločil, da mi naj zadevo dol potrga, ker sem imel poln k**** teh problemov.
Sedaj pa me zanima, ali je zelo škodljivo za motor, če se vozim brez nje? Predvidevam, da bi lahko kakšna elektronika oz. jermen nosil posledice? Ima kdo kakšne izkušnje s tem oz. je kdo že imel kakšne okvare zaradi tega?
Lp Miha
black je napisal/-a:Moje mnenje - vrži dol, kakšne posebne koristi itak ne daja...
Saj sem ti že povedal, da nima neke glavne veze al je gor al ne Wink
Če pa že resnično želiš jo imeti nazaj gor, jo pa tako pritrdi da bo držala, ampak ne tako kot si jo imel do zdaj, da se je bilo se potem treba zajebavat kako jo dol dobit Wink
v tvojem primeru ti je padla plastika dol zadaj(no ni padla, visela ti je dol) ko pa si peljal čez tisti jašek(ker je malo dvignjen) pred blokom vzvratno si jo pa zapel in ti je plastiko spodvihnalo Wink
če sem na tvojem mestu dam avto v prvotno stanje. škoda avta,da vlečeš po tleh vsepovsot,zaradi tistih par cm,ki si ga spustil da je kao lepši.
jay je napisal/-a:black je napisal/-a:Če boš prijel karter ga boš počil z plastiko ali brez...
Moje mnenje - vrži dol, kakšne posebne koristi itak ne daja...
ajazame je čist motor koristna zadeva
abbe je napisal/-a:ce ni zasciten plastike se motor tezje ogreje,sploh zj v rteh mrzlih dneh.(ce mas dizla govorim).
ta plastika je tm z namenom,uni k govorite da ni poj velik veste.
nevermind je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ce ni zasciten plastike se motor tezje ogreje,sploh zj v rteh mrzlih dneh.(ce mas dizla govorim).
Kaj ko bi ''poj'' malo začel uporabljati ločila, velike začetnice in prebral šeenkrat post preden ga objaviš
Sej se tudi sam kdaj zmotim, samo tole tvoje je brez repa in glave.
abbe je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ce ni zasciten plastike se motor tezje ogreje,sploh zj v rteh mrzlih dneh.(ce mas dizla govorim).
Kaj ko bi ''poj'' malo začel uporabljati ločila, velike začetnice in prebral šeenkrat post preden ga objaviš
Sej se tudi sam kdaj zmotim, samo tole tvoje je brez repa in glave.
nebi bilo slabo,ce bi res zael bol razlocno pisat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov