Nasveti in napotki ter povpraševanja...

wildjoc
Nov uporabnik

Opel corsa 1.7DTi kazalec temperature.

Napisal/-a wildjoc Ne dec 20, 2009 9:52 am

Kazalec za temperaturo se sploh ne dvigne res da je mrzlo ampak naredu sem 30 km pa še kazalec ker na nuli, gretje pa normalno deluje. No pa še nekja bi dodal če je mogoče povezano ta kazalec za temperaturo že odkra je bil avto kupljen nikoli ni prišel do 90 stopinj vedno malo manj,nikoli do sredine na 90. hvala za pomoč

lp

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne dec 20, 2009 10:08 am

wildjoc je napisal/-a:Kazalec za temperaturo se sploh ne dvigne res da je mrzlo ampak naredu sem 30 km pa še kazalec ker na nuli, gretje pa normalno deluje. No pa še nekja bi dodal če je mogoče povezano ta kazalec za temperaturo že odkra je bil avto kupljen nikoli ni prišel do 90 stopinj vedno malo manj,nikoli do sredine na 90. hvala za pomoč

lp

Pozdravljen.
Isto se dogaja meni na astri z istim motorjem. Posebej sedaj pozimi ko je hladno. Jest sem pred časom menjal termostat in stvar je ista oz. se ne spreminja. Gretje dela normalno ampak kazalec se nikamor ne premakne. No seveda po toliko kilometrih je seveda ogret in doseže nekje 82 stopinj. Ko sem kupoval termostat so mi rekli, da obstajata dva (82 in 85 stopinjski).
Mislim, da bi vseeno bilo dobro, da bi ga kupil novega ker očitno, da je šel stari v "penzion". Bodi pa vseeno previden pri nakupu le tega, ker so razzlični glede na letnik avta. Mislim, da obstajao z oz. brez ohišja.
Jest sem ga kupil v ljubljani v trgovini a net v stegnah. Seveda je ponaredek. Ampak dela brez problemov.

Dobro zrihtaj zadevo.

lp

wildjoc
Nov uporabnik

Napisal/-a wildjoc Po dec 21, 2009 7:08 pm

Pa kaj se je pri tebi dogajalo, da niti ni se prestavil iz nule al da je bil mal pod 90 stopinj? Pri meni se res cudno dogaja vceraj mi je pa temperatura normalno zrasla samo sevedno malo pod 90 stopinj,pa ceprav sem se peljal samo kaksnih 15km.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov