BeMyWagen je napisal/-a:Mami vozi zgoraj omenjeni avto, danes sva se peljala z autom res je da ga predhodno nisva nič grela saj je bencinar 1.4 16v. Ko se pelješ nad 80km/h se začne auto zelo tresti. Ali je mogoče to zaradi mraza saj je bilo danes v naših koncih -20c. Vozila sva se 1 uro in sem mislil da sedaj ko je topel auto ne bo več treslo pohodim gas auto začne spet tresti , mašina pa ogreta na ravno pravšnjo delovno temperaturo, gledano po temperaturnem števcu za mašino. V gumah ni problem sem preveril.
Prosim za nasvete!
Hvala in Lp
tommy31 je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:Mami vozi zgoraj omenjeni avto, danes sva se peljala z autom res je da ga predhodno nisva nič grela saj je bencinar 1.4 16v. Ko se pelješ nad 80km/h se začne auto zelo tresti. Ali je mogoče to zaradi mraza saj je bilo danes v naših koncih -20c. Vozila sva se 1 uro in sem mislil da sedaj ko je topel auto ne bo več treslo pohodim gas auto začne spet tresti , mašina pa ogreta na ravno pravšnjo delovno temperaturo, gledano po temperaturnem števcu za mašino. V gumah ni problem sem preveril.
Prosim za nasvete!
Hvala in Lp
Led v notranji strani sprednje feltne se ti je zalepil. Posledica pa je decentrirana feltna - od tu pa tresenje
tommy31 je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:Mami vozi zgoraj omenjeni avto, danes sva se peljala z autom res je da ga predhodno nisva nič grela saj je bencinar 1.4 16v. Ko se pelješ nad 80km/h se začne auto zelo tresti. Ali je mogoče to zaradi mraza saj je bilo danes v naših koncih -20c. Vozila sva se 1 uro in sem mislil da sedaj ko je topel auto ne bo več treslo pohodim gas auto začne spet tresti , mašina pa ogreta na ravno pravšnjo delovno temperaturo, gledano po temperaturnem števcu za mašino. V gumah ni problem sem preveril.
Prosim za nasvete!
Hvala in Lp
Led v notranji strani sprednje feltne se ti je zalepil. Posledica pa je decentrirana feltna - od tu pa tresenje
h4ck je napisal/-a:Torej najbolse nest felne centrirat in bi to blo to ? ker mam jaz isti problem ... No to še .. ce se vozis en cas pri isti hitrosti neha trosit.
zuzek je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:Torej najbolse nest felne centrirat in bi to blo to ? ker mam jaz isti problem ... No to še .. ce se vozis en cas pri isti hitrosti neha trosit.
berlonso je napisal/-a:ne, ne se takoj zgražat. tudi jst sm se smejau na tvoj post, mislili smo da imaš sneg na feltni in bi peljau centrirat. nismo vedli da imaš čisto. no če ti trese pri čistih platiščih pejdi centrirat pa bo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov