No danes mi je končno uspelo odpravit napako na zavorah. Sporočam, da so navodila za vozilo Alhambra letnik 2006 z napako in da zadnja kolesa imajo indikator obrabljenosti zavor. Indikator se nahaja na desni strani spredaj pa na levi strani.
Vgradil sem zavorne ploščice od TEXTOR-ja in sem jih kupil pri Bartogu v Trebnjem. Ploščice so identične kot za golf4 z senzorjem obrabljenosti. Cena solidna, ampak presenečenje pri njih pa še večje. Ploščice in zavorno olje so mi zamenjali za 13 EUR - delo mislim. Za vse skupaj sem pa dal 52 EUR. Glede na izkušnje originalno pooblaščenih servisov se mi zdi to pravi drobiž. Poleg tega sem pa prišel v trgovino po ploščice pa je bil avto že na dvigalki. Imel sem srečo, vendar pa ima servis tudi pravi naslov hitri servis namreč mislim. Malo sem razmišljal in ugotavljam, da so mogoče raznorazni popoldanski mojstri pod kozolcem pa res včasih predragi in znajo tudi dobro računat ko misliš da ti delajo veliko uslugo.
Tako zgodba se je kar uspešno končala zdaj pa čakam naprej kaj bodo pokazali km in leta upam, da je to za letos vse, če ne pa se zopet kaj slišimo.
lp