aljo221 je napisal/-a:A ni tko da je ta senzor povezan tudi z klimo (če se ne motim samo z avtomatsko) in če bi ga odstranu in izoliru kable, bi ti tud klima narobe delala.
Outsider2009 je napisal/-a:Hvala ti za koristen nasvet!
Tudi jaz sem rešil problem s senzorjem zunanje temperature na Cliu. Zadeva deluje.
Lp
LukL je napisal/-a:a je mogoče ista fora lahko tudi na vw-ju?
mr.ramo je napisal/-a:moj fotr je meu tud problem s tem senzorjem,ker sm ga js z roko premaknu in mu je potem sredi poletja kazal -20°C..potem sm pa tist senzor premaknil nazaj kokr je biu v začetnem stanju in glej ga zlomka dela spet normalno
..do tega sem prsou tko da sm na tem forumu zaslediu v eni temi kjer je biu omenjeni problem in je pisalo kaksn je lahko vzrok,na zalost se ne spomnim točno kera tema je oz. je ne najdem
..
SAVINJCAN je napisal/-a:mr.ramo je napisal/-a:moj fotr je meu tud problem s tem senzorjem,ker sm ga js z roko premaknu in mu je potem sredi poletja kazal -20°C..potem sm pa tist senzor premaknil nazaj kokr je biu v začetnem stanju in glej ga zlomka dela spet normalno
..do tega sem prsou tko da sm na tem forumu zaslediu v eni temi kjer je biu omenjeni problem in je pisalo kaksn je lahko vzrok,na zalost se ne spomnim točno kera tema je oz. je ne najdem
..
tudi na cliotu?
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov