Nasveti in napotki ter povpraševanja...

cd_rw
Novinec

Utripanje lučke za predgretje

Napisal/-a cd_rw Sr dec 30, 2009 2:05 am

LP!
Na Golfu 4 mi je danes začela med vožnjo utripati lučka za predgretje motorja, prižgala pa se je tudi lučka za ESP. Avto sem ugasnil in ponovno zagnal, no lučka za ESP se je ugasnila, za predgretje pa je še naprej utripala nekaj časa, potem pa je tudi nehala, pa še na potovalnem računalniku mi je napisalo nekaj v nemščini. Avto je sicer deloval normalno, vendar me vseeno zanima kaj bi to lahko bilo.
Hvala za odgovore!

profii
Nov uporabnik

Napisal/-a profii Sr dec 30, 2009 7:56 am

Štop luč ti ne dela. Verjetno je stikalo na pedalki zanič. 11€mislm d je na servisu, zamenjaš ga pa sam za 5 min.

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Sr dec 30, 2009 12:15 pm

profii je napisal/-a:Štop luč ti ne dela. Verjetno je stikalo na pedalki zanič. 11€mislm d je na servisu, zamenjaš ga pa sam za 5 min.

X2 ..... če te ne boli hrbtenjača :lol:
Hvala lastniku, ker skrbi za mojo kondicijo!
VW

cd_rw
Novinec

Napisal/-a cd_rw Sr dec 30, 2009 5:29 pm

No bom preveru, čeprav se mi mal čudno zdi da bi zato ker štop luč ne dela utripala lučka za predgretje.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Sr dec 30, 2009 5:34 pm

Neboš verjel ampak to ni čudno. Le stopi na zavoro pa poglej zadaj če sveti.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr dec 30, 2009 5:37 pm

cd_rw je napisal/-a:No bom preveru, čeprav se mi mal čudno zdi da bi zato ker štop luč ne dela utripala lučka za predgretje.

Čudno je, ampak res. Pri bencinarju bi ti pa EPC lučko prižalo iz istega razloga (štop stikalo).

p.s: še en nasvet...zamenjaj si jezik na potovalnem računalniku na angleščino, da boš vsaj vedel drugič kaj ti avto sporoča. :pop:

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Sr dec 30, 2009 5:49 pm

peroRS je napisal/-a:
cd_rw je napisal/-a:No bom preveru, čeprav se mi mal čudno zdi da bi zato ker štop luč ne dela utripala lučka za predgretje.

Čudno je, ampak res. Pri bencinarju bi ti pa EPC lučko prižalo iz istega razloga (štop stikalo).

p.s: še en nasvet...zamenjaj si jezik na potovalnem računalniku na angleščino, da boš vsaj vedel drugič kaj ti avto sporoča. :pop:

iz lastnih izkušen servis menjavi stikala stop luči.pa nobeno stikalo ni blo krivo nekaj na motorju sam sm pol pustil tko pa je po 2letih nehalo goreti:)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 7 gostov