Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Leoo
Nov uporabnik

Golf VI

Napisal/-a Leoo Pe jan 01, 2010 5:10 pm

Pri Golfu VI imam probleme resetirati Service.

1. avto ugasneš
2. daš ključ not
3. pritisneš levi gumb in ga držiš pri obratomeru
4. nato daš kontakt in še zmeri držiš levi gumb
5. ko daš kontakt potegneš ven desni gumb pri obratomerih

To sem ze probal, napise samo kilometre service salt ali service sald neki tazga in nic se ne zgodi, ko ugasnem avto in ga spet prizgem mi spet service napise.

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Pe jan 01, 2010 6:03 pm

če te ne moti pa tko pusti :lol:

Uporabniški avatar
tommy31
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Kraj: LJ

Re: Golf VI

Napisal/-a tommy31 Pe jan 01, 2010 6:44 pm

Leoo je napisal/-a:Pri Golfu VI imam probleme resetirati Service.

1. avto ugasneš
2. daš ključ not

To sem ze probal, napise samo kilometre service salt ali service sald neki tazga in nic se ne zgodi, ko ugasnem avto in ga spet prizgem mi spet service napise.

GOlf 6 je dokaj nov avto in verjetno v garanciji, kar pa pomeni da ga pelji na uradni servis, kjer ti to tudi zresetirajo...
Bawarian Murder Weapon

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Pe jan 01, 2010 6:50 pm

tommy31 je napisal/-a:
Leoo je napisal/-a:Pri Golfu VI imam probleme resetirati Service.

1. avto ugasneš
2. daš ključ not

GOlf 6 je dokaj nov avto in verjetno v garanciji, kar pa pomeni da ga pelji na uradni servis, kjer ti to tudi zresetirajo...

ja verjetno je sam delu servis......tko da ga bodo nahrulili in mu zaračunali

Uporabniški avatar
tommy31
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a tommy31 Pe jan 01, 2010 7:01 pm

Full dobr, mamo za Golfa 6 pol pa ni za vzdrževanje, tudi za olje ne na rednem servisu, je treba preko bolhe kupovat "fejk olja-tista žoltava madžarsko poljska)....recesija pač.
Bawarian Murder Weapon

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Pe jan 01, 2010 7:13 pm

tommy31 je napisal/-a:Full dobr, mamo za Golfa 6 pol pa ni za vzdrževanje, tudi za olje ne na rednem servisu, je treba preko bolhe kupovat "fejk olja-tista žoltava madžarsko poljska)....recesija pač.

uf, dej malo več povej o teh oljih (fejk) - ker moj kolega vedno kupuje olja preko bolhe, precej cenejša in jih neizmerno hvali... sam jih ne kupujem tam, ampame zanima, da mu lahko kaj konkretnega odgovorim - lahko na PM
lp

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Pe jan 01, 2010 7:21 pm

tommy31 je napisal/-a:Full dobr, mamo za Golfa 6 pol pa ni za vzdrževanje, tudi za olje ne na rednem servisu, je treba preko bolhe kupovat "fejk olja-tista žoltava madžarsko poljska)....recesija pač.

raje grem v trgovino pa dam do 5eur več,ne pa da iščem po bolhi:)
ta olje na netu verjetno samo sranje.......

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe jan 01, 2010 8:11 pm

zogobrc je napisal/-a:če te ne moti pa tko pusti :lol:

Ne neumnosti govorit. Računalnik se ne resetira samo zaradi tistega napisa "service", sam kaj k eni to ne zastopijo, pa so pol same težave z avti.

Če že nočeš peljat na uradni servis (zaradi tistih 50€ za menjavo olja), pojdi do enega, ki vsaj malo razume zadevo, pa naj ti resetira za eno pivo. :pij:

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Pe jan 01, 2010 8:20 pm

peroRS je napisal/-a:
zogobrc je napisal/-a:če te ne moti pa tko pusti :lol:

Ne neumnosti govorit. Računalnik se ne resetira samo zaradi tistega napisa "service", sam kaj k eni to ne zastopijo, pa so pol same težave z avti.

Če že nočeš peljat na uradni servis (zaradi tistih 50€ za menjavo olja), pojdi do enega, ki vsaj malo razume zadevo, pa naj ti resetira za eno pivo. :pij:

x2

baucek
Novinec

Napisal/-a baucek Pe jan 01, 2010 8:41 pm

Ne vem sicer, kaj naj bi bilo z oljem z Bolhe narobe - pri nas doma imamo v dveh avtomobilih že vsaj 3 servisne intervale (45.000 km z vsakim), p do sedaj z niti enim ni bilo nobenega problema. (en je 1.9 TDI drugi pa Polo 1.6) Sicer pa to sploh ni v "duhu" teme, tako da...

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Pe jan 01, 2010 8:45 pm

nevem ker ga tudi nism poreizkusil.me ceneje pride če grem v trgovino pa ga kupim,kot pa da letam po celi sloveniji pol pa me dražje pride olje+potni stroški in gsm......

baucek
Novinec

Napisal/-a baucek Pe jan 01, 2010 8:50 pm

Ena čist hitra računica - za TDI-ja stane olje pri nas v trgovini 12 evrov, na netu 6,5. Potrebuješ 5 litrov, se pravi, da prihraniš polovico. Zdaj če se pa to ne splača pa ne vem. Nam se :)

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Pe jan 01, 2010 8:59 pm

js sm včeri dal za elf za dizel 5 litrov 25.90eur.
mam 4km do trgovine.tko da se mi nesplača po netu iskat......

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe jan 01, 2010 9:01 pm

baucek je napisal/-a:Ena čist hitra računica - za TDI-ja stane olje pri nas v trgovini 12 evrov, na netu 6,5. Potrebuješ 5 litrov, se pravi, da prihraniš polovico. Zdaj če se pa to ne splača pa ne vem. Nam se :)

nc se ne obremenjuj z nogometasevim postom.
jst svojga ze 80.000 na olje z bolhe vozm pa gre avto se zmeraj brez tezav,prav tako kolega na passatu 3c in golfu 5 tdi.vsi cez 60.000 nbenih tezav.
zko da olje na bolhi je cist ok.pac ni tok marze k v trgovinah pa na servisu zato pa je ceneje.
Ni vse res kar napišem

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Pe jan 01, 2010 9:04 pm

abbe je napisal/-a:
baucek je napisal/-a:Ena čist hitra računica - za TDI-ja stane olje pri nas v trgovini 12 evrov, na netu 6,5. Potrebuješ 5 litrov, se pravi, da prihraniš polovico. Zdaj če se pa to ne splača pa ne vem. Nam se :)

jst svojga ze 80.000 na olje z bolhe vozm pa gre avto se zmeraj brez tezav,prav tako kolega na passatu 3c in golfu 5 tdi.vsi cez 60.000 nbenih tezav.
zko da olje na bolhi je cist ok.pac ni tok marze k v trgovinah pa na servisu zato pa je ceneje.

mam kolege ki to prodajajo pač črni trg deluje.......

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe jan 01, 2010 10:04 pm

zogobrc je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

mam kolege ki to prodajajo pač črni trg deluje.......

mam tut jaz kolega k to prodaja.pa se strinjam da crni oz bl sivi trg deluje.to je res.
sam ne pa poj pisat da so to ponaredki pa pluvat kolegu v skledo.sicer za tvojga kolega ne vem,ta moj nabavla robo v avstriji... in vem da ni nbenih ponaredkou
Ni vse res kar napišem

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Pe jan 01, 2010 10:18 pm

lej kolega prodaja sam v svoj avto pa neda tega olja,pa tudi meni odsvetoval.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe jan 01, 2010 10:23 pm

Tukaj je tudi pocen olje, pa dvomim da je ponaredek http://www.tapos.net/akcije/akcija_olja ... astrol_txt

zogobrc
Novinec

Napisal/-a zogobrc Pe jan 01, 2010 10:26 pm

pskoda je napisal/-a:Tukaj je tudi pocen olje, pa dvomim da je ponaredek http://www.tapos.net/akcije/akcija_olja ... astrol_txt

amisliš da bom tko daleč sel po olje ča mam tu zram trgovino pa je še ceneje in ne akcija

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Pe jan 01, 2010 10:28 pm

zogobrc je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Tukaj je tudi pocen olje, pa dvomim da je ponaredek http://www.tapos.net/akcije/akcija_olja ... astrol_txt

amisliš da bom tko daleč sel po olje ča mam tu zram trgovino pa je še ceneje in ne akcija

Kako pa naj vem iz kje si
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov