lenivec je napisal/-a:mene pa predvsem zanima kako lahko z priklopom na računalnik ugotovijo korozijo ventilov...
meni tu nekaj smrdi
lenivec je napisal/-a:mene pa predvsem zanima kako lahko z priklopom na računalnik ugotovijo korozijo ventilov...
meni tu nekaj smrdi
nevermind je napisal/-a:Koliko pa porabi na 100 km in kakšne so vožnje (mesto, relacije, AC...)?
Zommby je napisal/-a:Mja sej ne tankam vodeBo treba na drug chevroletov servis pogledat kaj pravjo. Pa merilec pretoka zraka pogledat.
čare je napisal/-a:Odkrušen ventil in se prižge lučka??Valvoline spet si jo pihnil u tri krasne!Če bi bil ventil odkrušen in ne bi dobro zapirali bi avto tudi na avspuh sekal,pa moči ne bi imel ker ne bi imel kompresije....V glavnem ta z korozijo je tud bosa tista z glavo za 400€ pa še bolj.Kdo ti bo prodal komplet glavo za 400€ (rabiš pa komplet če so ventili korozirani).Prva stvar ki bi jo naredil jaz bi zamenjal serviserja in potem zahteval tudi izpis napake,saj si za tester plačal in moraš dobit neki za ta denar in lahko da zajebava sonda ja tudi če sta dve.Več kot jih je več problemov je možnih.Probajte na OMV-ju tankat 100-ko
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov