Nasveti in napotki ter povpraševanja...

modrina
Novinec

golf 2 diezel brisanje

Napisal/-a modrina To jan 05, 2010 3:20 pm

ojla
Imam problem in prosim, če mi lahko svetujete kako to zadevo popraviti. Gre za to, da se mi brisalec pri potisku k volanu vklopi šele po večkratnem poizkusu ali pa sploh ne. Gre za funkcijo čiščenje prednjega stekla.Ta funkcija pri brisanju zadnjega stekla ko potiskaš ročko od volana dela bp Druge funkcije vklopov brisanja tudi intervalnega delajo bp. Hvala za odgovore!

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom To jan 05, 2010 3:42 pm

preglej ročko ali ima mogoče slabe kontakte in pa seveda motorček za vodo. če se pa slučajno ob pritisku na ročko motorček sliši šprica pa ne je pa možno da je šoba zabita. l.p.

modrina
Novinec

Napisal/-a modrina To jan 05, 2010 3:53 pm

fantom je napisal/-a:preglej ročko ali ima mogoče slabe kontakte in pa seveda motorček za vodo. če se pa slučajno ob pritisku na ročko motorček sliši šprica pa ne je pa možno da je šoba zabita. l.p.

Kako naj preverim slab kontakt?[ Ko se sliši motorček se vklopi tudi brisalec. Šoba ni zabita ker v vseh drugih položajih ročke voda šprica.

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 To jan 05, 2010 5:06 pm

modrina je napisal/-a:
fantom je napisal/-a:preglej ročko ali ima mogoče slabe kontakte in pa seveda motorček za vodo. če se pa slučajno ob pritisku na ročko motorček sliši šprica pa ne je pa možno da je šoba zabita. l.p.

Kako naj preverim slab kontakt?[ Ko se sliši motorček se vklopi tudi brisalec. Šoba ni zabita ker v vseh drugih položajih ročke voda šprica.

menjaj ročko jih je kolkor hoč meni je isto delalo pa sem menjo pa dela bp. samo da meni zadaj ni delo :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

modrina
Novinec

Napisal/-a modrina To jan 05, 2010 7:58 pm

roberto-82 je napisal/-a:
modrina je napisal/-a:

Kako naj preverim slab kontakt? Ko se sliši motorček se vklopi tudi brisalec. Šoba ni zabita ker v vseh drugih položajih ročke voda šprica.

menjaj ročko jih je kolkor hoč meni je isto delalo pa sem menjo pa dela bp. samo da meni zadaj ni delo :D

Ali mi lahko opišeš kako se zamenja ročka - postopek menjave.

Uporabniški avatar
primozz
Nov uporabnik

Kraj: SLO

Napisal/-a primozz Če jan 07, 2010 12:59 pm

Čist simpl! Stakneš gumo iz volana ( hupa) odviješ in stakneš volan, snameš cel komplet ročk in jih zamenjaš!
ps dobiš jih na vsakem aodpadu!
Glavn da se premika...

modrina
Novinec

Napisal/-a modrina Pe jan 08, 2010 7:18 pm

Hvala za pomoč!
Sem že odpravil napako in sedaj dela kot mora.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov