OK, ne vem kam točno spada ta diskusija ampak takole je. Potrebovala bi kakršenkoli nasvet. Namreč v soboto sem se lepo pelala po cesti, prižge se mi lučka za airbag, ne mine 3 minute in se mi airbag na sovoznikovi strani sproži. Zdaj pa pazite. Ni bilo nobenega udarca, torej se mi je to med vožnjo po lepi cesti zgodilo in pa še ta airbag je bil IZKLOPLJEN. Pokličem na uradni servis in mi rečejo, da se airbag ne bi smel sprožiti, če je lučka gorela.
Kaj narediti? Stroški bojo kar veliki, to vem. Imam strah se usedit v avto, ker lučka še vedno gori in me je strah da se ne bo med vožnjo do servisa še na moji strani sprožil, ker potem vem da se bom kam zaletela.
Najraje bi poklicala kar na pooblaščenega prodajalca in od njih zahtevala naj mi to na njihove stroške popravijo, toda ali bom to lahko dosegla? Poznate mogoče kakšen primer, da se je to komu zgodilo in da mu je uspelo urediti tako, da ni imel on stroškov s popravilom?
Hvala vam na vsakem odgovoru. Pa lepe praznike želim.
wv je napisal/-a:Jaz mam tud pežoja 206sw in mi lučka za arbeg gori že približno eno leto.Na servisu mi je reko da mi je podvolanski računalnik crknu da je povezan to ampak jaz nimam problemov pač gori se navadaš
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov