Na Reno servisu črpalk ne popravljajo, edina varianta je Jelen...
A se komu sanja, kaj me čaka

Gre pa za kangu, 1.5, 85km, 90kkm...
kofy je napisal/-a:Danes so me neprijetno razveselili na servisu. Ob priklopu na tester so definirali napako "prenizek tlak v skupnem vodu". Avto zelo težko mrzel vžiga in ima hladen nemiren tek, pa tudi prave moči nima.
Na Reno servisu črpalk ne popravljajo, edina varianta je Jelen...
A se komu sanja, kaj me čaka![]()
Gre pa za kangu, 1.5, 85km, 90kkm...
kofy je napisal/-a:2007 letnik je! Me pa malo skrbi glede teh "mojstrov" mehanikov. Na reno servisu (2 kom)se jim ne sanja, za kaj se gre. Baje v tem primeru menjajo VSE! (dize, črpalko, pumpo,...)
bruki je napisal/-a:Če je vzrok prenizek tlak črpalke...to pomeni da je se je obrabila in v tem primeru...
so v celotnem sistemu tudi kovinski opilki....
Rešitev....zamenjava črpalke...vseh šob...naftnega filtra....in celoten sistem...vključno z rezervoarjem temeljito očistiti....kar pa ni garancija da ne bo več nikjer opilkov in da ne pride do ponovne poškodbe črpalke ali zamašitve šob.
Sam zmeraj zamenjam zraven šob in črpalke še rezervoar....vse cevi...ohišje naftnega filtra in razdelilec goriva pa očistim.
lp.
Žiiga je napisal/-a:če je s km tako... pojdi do nekoga, ki ti bo to prevrtel nazaj. Greš na drug uradni servis in gre zadeva pod reklamacijoTo bi jaz na tvojem mestu naredil. Ker, da gre to po 90k je saj vemo kaj....
DIrk je napisal/-a:Mislm da Jelen clo ne bo mogel nič narediti, ker ima omenjeno vozilo črplako znamke Delphi, katere pa po mojim informacijah v slo zaenkrat še noben ne popravlja. Se pa seveda lahko tudi motim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov