Slike:

Se da tole popravit brez barvanja in kaki bojo stroški popravila? Koga na štajerskem priporočate da bo popravilo hitro, kvalitetno in za razumno ceno?
ti pa maš probleme z tem puntom
dejcc je napisal/-a:Danes sem od Rogle proti Trem Kraljem odletel s ceste (hvala tistim ko so ven spravli avto če je kdo tukaj!vsaka čast!) škode na avtu ni nekaj, je pa od dvigovanja ven blatnik zvit. Ko sem pogledal avto sem samo gledalda sem enih 30-40m drsel po grabni pa avtu nič ni. Razen kake male praske ki se spolira.
Slike:
Se da tole popravit brez barvanja in kaki bojo stroški popravila? Koga na štajerskem priporočate da bo popravilo hitro, kvalitetno in za razumno ceno?
GiGi1985 je napisal/-a:sklepam iz slike: blatnik se da spolirat, ampak jame bodo ostale. za odpravo jam bo pa treba kleparsko in ličarsko delo. ravnanje z opremo za točo te bo prišlo dražje kot ponovno barvanje, sploh če zraven štejem še poliranje, ker rabiš nekoga z polirno mašino (razen če jo imaš) ker na roke tega ne boš spoliral.
Popravilo te bo v ličarski delavnici stalo nekje 50-80 eur.
LP
nevermind je napisal/-a:Točno to, kot je napisal qsho01.
Sem opazil, da nekaetri zmeraj tlačite to '' vakumsko''
Dajte si to izbit iz glaveVse se dela oz. ravna z raznimi palčkami in vzvodi.
Courage™ je napisal/-a:Si mel muziko vzgano med dvigovanjem avta ? Si poskrbel za zabavo pomagajocim ljudem ?
Se sploh ne cudim, da se ti to dogaja. Zabijas se v rit, kotas se po jarkih...
dejcc je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Si mel muziko vzgano med dvigovanjem avta ? Si poskrbel za zabavo pomagajocim ljudem ?
Se sploh ne cudim, da se ti to dogaja. Zabijas se v rit, kotas se po jarkih...
Brez muzike negre.
Ličar je reko da bo mogo bit nov blatnik, bom še počakal strica ko točo ven vlači ka bo reko. Medtem pa bom sam probal iz druge strani zbit ven, zasrat nimam kaj (razn blatnika).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov