prvake je napisal/-a:Mene pa zanima kakšen Akumulator mi najbolj pripooročate,da nebom imel več problem z tem če predolgo pustim kontakt ali poslušam radio da se mi prazni....
Zato vas prosim da mi navedete nekaj Akumolatorjev ki so dobri in so res za take stvari..!
roberto-82 je napisal/-a:prvake je napisal/-a:Mene pa zanima kakšen Akumulator mi najbolj pripooročate,da nebom imel več problem z tem če predolgo pustim kontakt ali poslušam radio da se mi prazni....
Zato vas prosim da mi navedete nekaj Akumolatorjev ki so dobri in so res za take stvari..!
če hočeš dober akumolator je toplin agm-ov povnjen z gelom cena cca 200€
drugače pa vala vsak svinčev akumolator z kislino kk dovgo ti bo držav je odvisno kako lahko poslušaš radio a maš kontakt,brez al samo na prvi stopnji pomoje maš iztrošenga pa kupi drujga pa bo spet vredo par let![]()
![]()
![]()
![]()
SuperK je napisal/-a:Jaz sem imel banner.
Pa je bil zelo dober.
Smo dosti krat poslušali muziko po parkiriščih pa je vedno zdržal.
mr.ramo je napisal/-a:SuperK je napisal/-a:Jaz sem imel banner.
Pa je bil zelo dober.
Smo dosti krat poslušali muziko po parkiriščih pa je vedno zdržal.
kasno muzko pa maš? slusalke?
js sm zamenjau ze par aku-jev(topla,banner,pa se ksn bi se nasu) ..in nism biu z nobenim zadovoljen,ker preprosto nemores (usaj js ne) poslusat muzko normalno da ti je v 30 min. ne izklopikar se uziganja motorja tice je se dau znake,za ostale zadeve pa niso lih biserji..tko da trenutno sparam finance in si nabavim enega polnjenega z gelom ..
jay je napisal/-a:fantje, če se pribija muzika se avto pusti prižgan... nikoli se ne pribija na OFF...
če nimaš za bencin potem pa raje imej original zvočnike noter brez ojačevalca.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov