Napisal/-a jurcX Po jan 11, 2010 10:40 am
Škoda Felicia 1.6, 1997.
Zaradi prepoznega ukvarjanja z zadevo so mi segnila vrata prtljažnika do te mere, da jih ni moč popraviti in jih je potrebno zamenjati. Ker je tričetrt avta ravno obnovljenega, ga nima smisla prodajat ali menjati, zato nujno rabim samo še ta vrata. Okoli tega me zanima par zadevic, če mi lahko kdo prosim pomaga:
1. ali bi avto slučajno prišel skozi tehničnega z nagnitimi vrati, če imajo vrata luknjo v velikosti kovanca za 1€ pod šipo ter precej cveteče barve okoli šipe spodaj in ob okrasnih elementih?
2. ali morajo biti vrata prtljažnika v isti barvi kot preostanek vozila? iščem namreč vrata kot rezervni del in jih zelo verjetno ne bom dobil v pravi barvi, če sploh. Menda je lahko nekaj procentov vozila v drugi barvi, kot je navedena v dovoljenju.
3. kje bi lahko človek poceni prišel do novih/rabljenih vrat (Kranj, Ljubljana)? Servis, kjer je bil avto kupljen in vzdrževan, je znan po tem, da je drag. Sam se z avtomobilizmom ne ukvarjam, zato ne vem če slučajno obstaja kak servis ali online prodajalec kjer bi se učinkovito in ugodno ukvarjali s takimi zadeva.